Logo Realitatea.md

(update) S-au făcut trei! Cine a decis sa plece din Pro Moldova. Vor rămâne neafiliați

23 Octombrie 2020, 16:53 // Politica

UPDATE 2: Eleonora Graur este a treia deputată care a părăsit Pro Moldova.

UPDATE 1 S-a aflat că și deputatul Grigore Repeșciuc a părăsit Pro Moldova.

Sergiu Sîrbu a anunțat că se retrage din Partidul Pro Moldova, însă rămâne cu calitatea sa de deputat, doar că neafiliat. A publicat cererea în acest sens către președinta Parlamentului, Zinaida Greceanîi, pe contul de Facebook, fără a dezvălui motivul care a stat la baza deciziei sale. „Motivele sunt atât de ordin personal cât și profesional dar asta acum mai puțin contează”, a spus Sîrbu.

„Stimați prieteni, colegi! Nu întotdeauna în viață merge exact conform planului stabilit iar uneori, pentru a merge înainte suntem puși în situația de a face un pas înapoi. Cel mai important este ca scopul final să fie cel stabilit și chiar dacă pe mai multe căi sunt sigur că va fi atins. De astăzi mă retrag din grupul parlamentar PRO MOLDOVA. Vom continua colaborarea dar din calitatea mea de deputat neafiliat.
Motivele sunt atât de ordin personal cât și profesional dar asta acum mai puțim contează. Le mulțumesc colegilor pentru înțelegere, susținere și colaborare frumoasă. La sigur vom avea încă multe ocazii să facem lucruri bune pentru țară”, a scris deputatul Sergiu Sîrbu.

Înainte de a fi parte din Pro Moldova, Sergiu Sîrbu a fost deputat PDM, însă a părăsit fracțiunea democraților împreună cu mai mulți colegi.
CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 21.1524 0.0000%
USD USD 17.5751 0.0000%
RUB RUB 0.2386 0.0000%
RON RON 4.3335 0.0000%
UAH UAH 0.6337 0.0000%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile