Logo Realitatea.md

Servicii publice moderne, acum și în raionul Soroca după ce a fost deschis un Centru Multifuncțional

24 Octombrie 2018, 20:50 // Actualitate

Începând cu 24 octombrie 2018, cei peste 77 de mii de locuitori ai raionului Soroca vor avea acces la servicii publice moderne, prestate conform principiului ghișeului unic. Acest lucru se datorează deschiderii Centrului Multifuncțional Soroca al Agenției Servicii Publice. La ceremonia de inaugurare au participat autoritățile publice locale, deputatul Boris Golovin și conducerea ASP.

Foto: www.asp.gov.md

Directorul Agenției, Dl Sergiu Railean le-a urat succes angajaților centrului despre care a afirmat că au o misiune foarte importantă. “Este complicat să deservești cetățenii în era tehnologiilor informaționale, astfel ca ei să iasă de aici mulțumiți de serviciile prestate. Noi, conducerea ASP vom veni în continuare cu realizări noi ca cetățenii, cum am mai menționat, să simtă rezultatele reformelor petrecute de guvernarea actuală”, a menționat Sergiu Railean.

“Guvernul și-a asumat obligația de a îmbunătăți domeniul prestării serviciilor publice. Astfel de centre sunt deschise în fiecare raion, fapt pentru care mulțumesc Guvernului Republicii Moldova, dlui Sergiu Railean care s-a implicat foarte mult, dar și autorităților publice locale”, a declarat deputatul Boris Golovin.

Președintele raionului Soroca Ghenadie Munteanu a spus că își dorește ca centrul multifuncțional să fie util locuitorilor raionului, astfel ca ei să beneficieze de servicii calitative și să simtă schimbările spre bine.

Centrul Multifuncțional Soroca se află pe str. Ion Creangă, nr. 19/1. Interiorul este unul spațios și modern cu condiții la nivel înalt atât pentru cetățeni cât și pentru angajați. Solicitanții sunt deserviți de 26 de operatori care prestează servicii din domeniile de competență ale ASP. Astfel, într-o singură instituție locuitorii raionului își pot perfecta actele ce țin de  înregistrarea şi evidenţa populaţiei, înregistrarea şi licenţierea unităţilor de drept, înregistrarea bunurilor imobile şi a drepturilor asupra acestora.

Pentru a-și gestiona timpul eficient, cetățenii se pot programa în prealabil la centrele multifuncționale prin intermediul paginii oficiale a Agenției www.asp.gov.md și telefonic la numerele 14 909, (+373 22) 25-70-70.

Citeste tot despre: Centru multifuncțional, Soroca
CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.9904 -0.6738%
USD USD 17.0326 0.0446%
RUB RUB 0.2175 -2.2911%
RON RON 4.0999 -0.7288%
UAH UAH 0.6002 -0.1663%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile