Logo Realitatea.md

Show-biz-ul rusesc nu-și poate găsi liniștea după diagnosticarea cu Coronavirus a interpretului Lev Leșcenko. Până și Dmitri Peskov a fost în contact cu acesta

29 Martie 2020, 19:03 // În lume

Interpretul rus Lev Leșcenko a fost diagnosticat cu Coronavirus. Se presupune că acesta, împreună cu soția sa s-au infectat în Canada sau Statele Unite ale Americii, țări care le-au vizitat recent, revenind cu escală prin aeroportul din Mersilia, Franța, unde au simțit și primele simptome ale bolii. Cu toate acestea, înainte de depistarea virusului COVID-19, Leșcenko a mers la o emisiune TV, a participat la serate, dar și la o zi de naștere la care a fost prezentă toată elita show-biz-ului rusesc, care s-au salutat, îmbrățișat și sărutat între ei.

Lev Leșcenko și soția sa au fost internați pe data de 24 martie, medicii bănuind că artistul are pneumonie, a doua zi fiind transferat la reanimare. Ulterior însă, testul a confirmat infectarea acestuia cu Coronavirus. Potrivit ultimelor informații, difuzate presei de către prietenul acestuia Vladimir Vinokur, starea lui Lev Leșcenko s-a îmbunătățit, acesta fiind transferat în salon

Între timp însă, show-biz-ul din Rusia nu-și poate găsi liniștea. Asta după ce, mulți dintre artiști au fost în contact direct cu interpretul de 78 de ani.

Astfel, pe 19 martie, fiind infectat, acesta a participat la o emisiune la postul de televiziune „Rossia 1”, moderată de Andrei Malahov. În ziua filmărilor, în studiou au fost poetesa Larisa Rubalskaia, interpretul Arcadii Ukupnik, prezentatoarea Anghelina Vovk și actorul Ghenadii Hazanov.

Soția lui Arcadii Ukupnik, Natalia, a comentat azi presei ruse, că au fost nevoiți să se autoizoleze după comunicarea cu Leșcenko. „Deocamdată, suntem bine. Sperăm că va fi și mai bine”, a spus ea.

În afara emisiunii, artistul infectat a participat și la serata dedicată zilei de naștere a surorii compozitorului Igor Krutoi, la care a participat toată elita show-biz-ului din Rusia. După cum a menționat jurnalista Xenia Sobciak, toți cei care au fost la eveniment trebuie să fie mult mai atenți la sănătatea sa.

Potrivit ei, și interpretul Igor Nikolaev, în vârstă de 60 de ani, a fost internat în spital cu suspiciune de Coronavirus, care putea fi transmis anume de Lev Leșcenko. Rezultatele testului urmează a fi gata în decurs de două zile.

La același eveniment au mai fost interpreții Oleg Gazmanov, Nikolai Bascov, Valerii Leontiev, Alexandr Serov, Alexandr Rozembaum, Irina Alegrova, Ani Lorak și Alsu, comediantul Alexandr Revva, prezentatoare Lera Kudreavțeva și fosta figuristă Tatiana Navka împreună cu soțul său, purtătorul de cuvânt al președintelui rus Dmitri Peskov.

Prezentatoarea TV Lera Kudreavțeva a anunțat că a fost testată la Coronavirus, iar rezultatele vor fi gata peste trei zile. Deocamdată însă, aceasta s-a autoizolat la domiciliu, îndemnând toată lumea să facă la fel.

Interpretul Oleg Gazmanov, în vârstă de 68 de ani, care la fel intră în grupul de risc, a spus că se află în autoizolare. El a recunoscut că privește „cu groază” imaginile de la petrecere, îndemnându-și fanii să fie mai precauți.

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.4833 -0.3029%
USD USD 17.3920 -0.6058%
RUB RUB 0.2515 -1.3339%
RON RON 4.0272 -0.1908%
UAH UAH 0.6518 -0.1991%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile