Logo Realitatea.md

Silvia Radu, despre cazul „Smokehouse”: De ce eu trebuie să soluționez problemele și nu pretorii?! Nu stați în birouri...

12 Martie 2018, 09:34 // Societate

Se pare că a devenit o tradiție ca primarul general interimar să înceapă ședința operativă a Primăriei Chișinău cu mustrări. Silvia Radu s-a arătat nemulțumită de activitatea pretorilor, în special, de cea a pretorului sectorului Centru, după conflictul cu proprietarii localului „Smokehouse”.

„Am fost la fața locului, unde am identificat două localuri. Nemulțumirile celor care trăiesc în jur sunt față de ambii proprietari. Vor fi instalate două camere de supraveghere, astfel încât să nu se fumeze în zonele interzise. Domnul Rusu (n.r. Pavel Rusu, pretorul sectorului Centru), dacă ieșeați în teren, se găsea soluția. Noi avem nevoie de agenți economici, pentru că aduc bani la bugetul municipiului Chișinău”, a punctat Silvia Radu.

Mai mult, aceasta i-a îndemnat pe toți să iasă din birouri: „Vreau ca orașul să fie lună până la Paști. Dacă străzile sunt curate, atunci în cartiere se pare că nimeni nu a trecut să vadă ce se întâmplă. Oamenii se plâng că vor să revină zăpada, ca să nu vadă gunoiul. Nu stați în birouri, mergeți în teren”.

Realitatea.md amintește că administrația localului „Smokehouse” din centrul mun. Chișinău a acuzat Pretura sectorului Centru că refuză să reînnoiască autorizația de funcționare a localului după ora 22:00. Silvia Radu s-a sesizat pe caz, iar astăzi a anunțat că a fost găsită soluția pentru ambele tabere. Astfel, urmează să fie depusă o cerere pentru prelungirea autorizației pentru local.

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.5315 0.6363%
USD USD 17.0715 -0.3275%
RUB RUB 0.2405 -0.4965%
RON RON 4.0321 0.6314%
UAH UAH 0.6291 -0.4589%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile