Logo Realitatea.md

Silvia Radu caută oameni în locul lui Fleaș, Poiată, Terehovschi ș.a! Vor fi anunțate concursuri de angajare pentru 8 șefi de Direcții

26 Decembrie 2017, 16:19 // Societate

Primarul interimar al capitalei Silvia Radu caută noi șefi de direcții, în contextul în care la mai multe subdiviziuni ale Primăriei, în prezent, sunt directori interimari. Astfel, în scurt timp vor fi anunțate concursuri pentru suplinirea a opt poziții de conducere, care acum sunt vacante.

Foto simbol

Este vorba despre Direcția generală finanțe, Direcția generală transport public și căi de comunicație, Direcția generală comerț, alimentație publică și prestări servicii, Direcția generală educație, tineret și sport, Direcția municipală pentru protecția drepturilor copilului, Direcția generală a Fondului municipal de susținere socială a populației şi Direcția agricultură și alimentație. De asemenea, funcţia de şef al Direcției generale economie, reforme și relații patrimoniale este temporar vacantă. 

Mai mult, conducerea Primăriei anunță că în curând vor fi anunțate concursuri de angajare și pentru directori de întreprinderi municipale. 

„Conducătorii mai multor întreprinderi municipale activează în baza contractelor individuale de muncă încheiate pe o perioadă determinată, care expiră în timpul apropiat. În cazul dat, ne referim la managerii ÎM Regia „EXDRUPO”, ÎM „Centrul de găzduire și orientare pentru persoanele fără domiciliu stabil”, ÎMGFL nr. 7, ÎM „Regia ,,Autosalubritate”, ÎM „Regia transport electric Chișinău” şi ÎM Reţele electrice de iluminat „Lumteh”, se menționează într-un comunicat de la Primăria capitalei. 

În acest context, primarul interimar Silvia Radu le-a solicitat conducătorilor întreprinderilor municipale respective un raport de activitate. 

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.9118 0.6867%
USD USD 18.0877 0.2389%
RUB RUB 0.2313 0.0000%
RON RON 4.1184 0.6599%
UAH UAH 0.6461 0.8743%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile