Logo Realitatea.md

Situație critică în Moldova, din cauza ninsorii! Ce se întâmplă la frontiera de stat (FOTO)

23 Martie 2018, 18:15 // Societate

La ora actuală toate punctele de trecere atât de la frontiera cu Ucraina, cât și cu România, activează în regim normal, condițiile meteo nu au influențat nici într-un fel activitatea acestora. 

Foto: border.gov.md

Totuși, polițiștii de frontieră vor informa participanții la traficul transfrontalier despre starea vremii și despre faptul că ar fi recomanadat să nu plece la drum lung, mai ales dacă mijlocul de transport nu este echipat în conformitate cu condițiile meteo, fiind instituite avertizări și există posibilități ca unele porțiuni de drum să fie închise, să țină cont și de îndrumările altor instituții de resort. 

Poliția de Frontieră va monitoriza în continuare situația la frontieră și va realiza un schimb constant de informații cu omologii români și ucraineni, iar în cazul apariției unor situații imprevizibile, vom veni cu informații adiționale. 

Actualmente, polițiștii de frontieră alături de alți reprezentanți ai structurilor MAI, participă activ la deszăpezirea căilor de acces spre punctele de trecere și a drumurilor din localitățile din zona de frontieră, nemijloc la deblocarea mijloacelor de transport din nămeți.

Vezi și:

RESTRICȚII DE CIRCULAȚIE pentru mașinile de mare tonaj! Lista traseelor blocate

(FOTO//VIDEO) Mașini și camioane blocate în nămeți! Peste 200 de salvatori intervin pe mai multe drumuri naționale și locale

Un microbuz de rută s-a răsturnat azi, la Ialoveni! Patru pasageri au ajuns la spital (FOTO)

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.3214 0.0000%
USD USD 17.5802 0.0000%
RUB RUB 0.2745 0.0000%
RON RON 4.0546 0.0000%
UAH UAH 0.7255 0.0000%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile