Logo Realitatea.md

Slusari, despre coaliția „Șordon”: Căsătoria va fi legitimată azi. Nu le vom striga „amar” (VIDEO)

04 Decembrie 2020, 15:29 // Politica

Platforma DA este a treia fracțiune politică din opoziție care a declarat că nu va participa la ședința plenară de vineri, 4 decembrie 2020. Anunțul a fost făcut de deputatul Alexandru Slusari, care a reiterat că unica metodă prin care poate fi soluționată criza politică sunt alegerile parlamentare anticipate.

„De nuntă am vorbit ieri, azi vom vedea căsătoria legitimă. Nu dorim să fim acolo, să le strigăm „gorika” (tr. din rusă - amar). Prima noapte va rămâne în intimitate. Așa va vedea toată țara cât de jos a căzut PSRM. Să vadă alegătorii cine cu cine face coaliție și votează documente strategice. Doar alegerile anticipate pot soluționa problema. Este singura cale care va pune capăt dezmățului din Parlament”, a declarat Alexandru Slusari.

Cât despre propunerea PSRM de a discuta, deputatul a zis că nu prea este clară, pentru că formațiunea este deschisă să discute despre anticipate, spre exemplu, aceasta chiar dacă nu înțelege de ce PSRM nu demite Guvernul condus de Ion Chicu - fiind cel mai ușor de ajuns la alegeri.

„Putem discuta de proiecte de lege importante pentru cetățeni, dar să participăm azi, în această cârdășie, refuzăm. Acum, cetățenii vor vedea dacă se adeverește propaganda împotriva noastră, precum că am fi spoileri, iată vedeți poziția noastră verticală... Doresc o petrecere plăcută coaliției Șordon. Sovet im do liubovi (tr. din rusă - le doresc iubire)”, a continuat Alexandru Slusari.

Amintim că, anterior, tot în cadrul unor briefing-uri de presă susținute de la tribuna Parlamentului, s-a anunțat că PAS și PDM la fel nu vor participa la ședința plenară.

CITEȘTE ȘI:

Filip, despre remanierile în Parlament: „Dacă securitatea națională va ajunge la Sîrbu, e clar cu securitatea țării noastre” (VIDEO)

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 21.1931 0.7076%
USD USD 17.5695 0.5413%
RUB RUB 0.2383 1.1031%
RON RON 4.3455 0.6578%
UAH UAH 0.6315 1.2344%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile