Logo Realitatea.md

Snegur și Lucinschi au vizitat sediul renovat al Președinției. Dodon: ”Am ascultat cu interes amintirile…”

03 Ianuarie 2019, 15:44 // Actualitate

Foștii președinți ai Republicii Moldova Mircea Snegur și Petru Lucinschi a efectuat astăzi, 3 ianuarie, o vizită la sediul renovat al Președinției, la invitația președintelui Igor Dodon.

Foto: Igor Dodon via Facebook

Într-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook, șeful statului menționează că în cadrul vizitei au discutat despre situația politica internă și externă a țării și perspectivele de dezvoltare a țării noastre.

Cei doi foști președinți au făcut o excursie prin sălile de ședințe ale instituției prezidențiale, inclusiv, în sala unde a fost adoptată Declarația de Independență a Republicii Moldova.

”Am ascultat cu interes amintirile relatate de cei doi foști președinți, legate de evenimentele istorice care au avut loc în această clădire. Invitaţii au fost plăcut surprinși de starea actuală a sediului Președinției care a stat în păragină 9 ani de zile, iar în prezent și-a recăpătat măreția. Ne-am exprimat speranța că generațiile viitoare nu vor mai admite devastarea simbolurilor de stat. În alt context, am făcut un schimb de opinii cu privire la situația în politica internă și externă a țării și perspectivele de dezvoltare a RM. În încheierea discuției, am transmis dlui Petru Lucinschi și dlui Mircea Snegur felicitări cu prilejul sărbătorilor de iarnă”, scrie Igor Dodon pe Facebook.

Foto: Igor Dodon via Facebook

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 20.5215 0.0000%
USD USD 18.1831 0.0000%
RUB RUB 0.2815 0.0000%
RON RON 4.3467 0.0000%
UAH UAH 0.6871 0.0000%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile