Logo Realitatea.md

Soțul Serenei Williams, revoltat: „Nimănui nu-i pasă ce crede Ion Țiriac”

08 Ianuarie 2021, 15:20 // SPORT

Soțul și fanii Serenei Williams sunt revoltați după declarația miliardarului român, Ion Țiriac. Cel din urmă a fost numit „rasist și sexist” după ce a făcut aluzie la vârsta și greutatea tenismenei.

Colaj: dailymail.co.uk

Ion Țiriac, fost jucător de tenis olimpic în vârstă de 81 de ani și director la Madrid Open, a făcut comentariile condamnate pe scară largă în timpul unui interviu recent la un post de televiziune din România, spunând: „La această vârstă și greutatea pe care o are acum, nu se mișcă la fel de ușor ca acum 15 ani ... Serena a fost un jucător senzațional. Dacă ar avea puțină decență, s-ar retrage”.

Comentariul a atras condamnarea imediată a fanilor lui Williams, o campioană incontestabilă care a câștigat 23 de titluri de Grand Slam, scrie The Guardian.

Soțul lui Williams, Alexis Ohanian Sr, cofondator al gigantului digital Reddit, a respins rapid, postând pe Twitter: „Cu siguranță, nimănui nu-i pasă ce naiba crede Ion Țiriac”.

La scurt timp, a urmat o a doua postare, mult mai dură decât prima: „A trebuit să caut pe Google... se pare că fata mea de trei ani ani are mai multe victorii de Grand Slam decât acest clovn (n.r. - clovn ilustrat prin emoticon)”.

După un timp, Alexis Ohanian a postat un al treilea mesaj pe reţelele sociale, făcând referire tot la omul de afaceri român. „2021 şi nicio reţinere când un clovn rasist/sexist care se exprimă public se ia de familia mea”.

Serena Williams este considerată pe scară largă cel mai bun jucător de tenis feminin din istorie.

Citeste tot despre: Ion Țiriac, Serena Williams
  R LIVE TV
CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 21.2947 0.4841%
USD USD 17.4849 0.1879%
RUB RUB 0.2335 -1.2267%
RON RON 4.3687 0.4853%
UAH UAH 0.6207 0.6486%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile