Logo Realitatea.md

Socialiștii au protestat în fața clinicii private a lui Gațcan. Deputații PSRM și protestatarii i-au cerut demisia (FOTO/VIDEO)

30 Iunie 2020, 15:54 // Politica

Deputații PSRM și susținători ai socialiștilor au protestat astăzi în fața clinicii private a deputatului, Ștefan Gațcan, care a părăsit fracțiunea și a aderat la Partidul Pro Moldova.

Foto: moldova24.info

Socialiștii îl acuză pe Gațcan de trădare și îi cer să renunțe imediat la mandatul de deputat, obținut acum trei luni în circumscripția Hâncești. Ca reacție la această solicitare, Ștefan Gațcan a declarat în cadrul unui briefing că „singur va decide când să-și depună mandatul”. „Decizia de a-mi depune mandatul o voi lua numai eu personal”, a precizat Gațcan

Protestatarii au purtat bannere cu diferite inscripții la adresa lui Gațcan, dar și cu acuzații că în spatele coruperii deputaților stă „mafia în persoana lui Plahotniuc și Șor”.

Amintim că, astăzi, deputatul Ștefan Gațcan, care a câștigat recent alegerile parlamentare repetate în circumscripția 38, Hâncești, a plecat din PSRM și a aderat la Pro Moldova.

Ulterior, Gațcan și Candu au declarat că, în urma acestei decizii, s-au început un șir de intimidări și amenințări la adresa familiei, prietenilor, rudelor și ciar a membrilor Pro Moldova.

Foto: moldova24.info

CITEȘTE ȘI:

Declarația lui Gațcan după plecarea din PSRM: „Se fac intimidări și presiuni asupra membrilor familiei”. Pro Moldova raportează despre un incident la Telecentru (VIDEO)

Etichetările se țin lanț de socialistul Gațcan după ce a plecat la Pro Moldova! Socialistă: „Putea fi Hippocrates, dar l-a preferat pe Brutus”

 Socialiștii, „foc și pară”, după plecarea lui Gațcan! „Condamnăm încă un act de prostituție politică, condamnăm și proxenetul din afara Republicii Moldova”

Lovitură sub centură pentru socialiști! Un deputat PSRM trece la Pro Moldova. PSRM-PD rămân cu 49 de voturi

Carp, după plecarea din PSRM a lui Gațcan poreclit „omul lui Plahotniuc”, spune că ar mai urma încă doi deputați din coaliție

Ciubuc din numele PDM, despre Gațcan care a migrat de la PSRM la Pro Moldova: „Nu a rezistat tentației și ofertelor grase”

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.6789 0.0000%
USD USD 16.6157 0.0000%
RUB RUB 0.2261 0.0000%
RON RON 4.0694 0.0000%
UAH UAH 0.6000 0.0000%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile