Logo Realitatea.md

Socialiștii sărbătoresc „victoria” de la Hâncești: este efortul comun al candidatului nostru și munca eficientă a echipelor PSRM

16 Martie 2020, 09:28 // Politica

Partidului Socialiștilor din Republica Moldova a venit cu un prim mesaj, după ce candidatul acestora, medicul Ștefan Gațcan, a obținut victorie la alegerile parlamentare noi din circumscripția nr.38, Hâncești, desfășurate duminică, 15 martie. În felul acesta, fracțiunea PSRM din Parlament se întărește și are acum 37 de deputați, fiind cea mai mare.

Foto Simbol

„Candidatul PSRM a desfășurat o campanie electorală exclusiv pozitivă, bazată pe calitățile sale profesionale și umane, pe soluțiile pe care le are pentru sprijinirea cetățenilor din Hîncești. Această abordare a făcut ca Ștefan Gațcan să cîștige alegerile cu un scor categoric în ciuda multor campanii de denigrare la adresa sa, a atacurilor la persoană și a falsurilor promovate de oponenții săi pe final de campanie electorală.

Victoria în alegerile din Hîncești este efortul comun al candidatului nostru și munca eficientă a echipelor PSRM, care au vizitat fiecare gospodărie din circumscripție. Votul dat pentru candidatul socialiștilor, într-o zonă unde tradițional se vota prioritar cu partide de dreapta, este o demonstrație a susținerii guvernării formate de PSRM și a acțiunilor pentru oameni pe care le face.

Ștefan Gațcan și PSRM aduc mulțumiri alegătorilor din Hîncești pentru votul de duminică. Experiența și profesionalismul medicului Ștefan Gațcan vor fi foarte utile în activitatea Parlamentului, în mod special, în această perioadă de pandemie mondială cu coronavirus. Suntem siguri că Ștefan Gațcan va reprezenta cu succes interesele tuturor cetățenilor din Hîncești, indiferent de opțiunea lor politică. Așa cum a promis în campania electorală, viitorul deputat socialist va lucra pentru Hîncești, pentru țară!”, se menționează într-un comunicatul al PSRM.

Amintim că, potrivit datelor preliminare, Gațcan Ștefan, candidatul PSRM pe circumscripția nr.38, Hâncești, a obținut 5 539 de voturi, devasând-o astfel pe candidata PAS, Stamate Olesea, pentru care au votat 4 554 de localnici. Diferența este de 985 de voturi.

CITEȘTE ȘI:

Preliminar, candidatul socialiștilor a câștigat fotoliul de deputat, după parlamentarele noi de la Hîncești

Concluziile Misiunii de Observare Promo-LEX a alegerilor de la Hâncești, după ce a câștigat candidatul socialiștilor

Procesul de votare din circumscripția electorală din Hâncești: La ora 14:00 au votat doar 9 800 cetățeni din cei 61 560

Alegerile din Hâncești: Până la ora 18:00 au votat 13 mii de cetățeni și au fost înregistrate două cazuri de transportare a alegătorilor la urnele de vot

Stop vot! Puțin peste 14 400 de cetățeni au votat în cadrul alegerilor parlamentare noi din Hâncești

Alegeri parlamentare noi în Hâncești. CEC spune de ce nu a anulat scrutinul în contextul pandemiei de coronavirus

Exit-poll-ul din cadrul alegerilor parlamentare noi din Hâncești, anulat din cauza coronavirusului

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.4695 0.3536%
USD USD 17.5346 -0.5281%
RUB RUB 0.2518 1.2872%
RON RON 4.0190 0.3245%
UAH UAH 0.6542 -0.1983%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile