Logo Realitatea.md

Socialistul Ion Ceban, luat la rost la ședința Consiliului Municipal de câțiva locuitori ai capitalei: „Pentru ce vă plătim salarii?” (VIDEO)

14 Iunie 2018, 10:49 // Societate

Fostul candidat la șefia Primăriei Chișinău, președintele fracțiunii PSRM din CMC, Ion Ceban, a fost luat la rost azi de către câțiva locuitori ai capitalei, care au venit la ședință, revoltați că aleșii locali nu mișcă lucrurile din loc în privința construcțiilor ilegale din Chișinău. Aceștia se referă în mod special la construcția de pe strada V. Belinski, nr.4, și E. Coca, nr. 7.

Embed:

„La 1 decembrie, fracțiunea dvs. și-a luat angajament să rezolve problema cu construcția de pe str, Belinski, nr. 4, vă rog să ne spuneți, a trecut jumătate de an, de ce nu este rezolvată problema? Unde a dispărut acel proiect? De ce nu ați dus lucrul până la sfârșit? Pentru ce vă plătim noi salarii?”, s-a revoltat o locuitoare a orașului.

La rândul său, Ion Ceban, susține că rezolvarea problemei nu ține doar de el sau doar de fracțiunea pe care o conduce: „Este decizia PSRM de anulare a acestei zonalități. Proiectul este aprobat în Comisie, dar nu a fost aprobat de majoritatea cosilierilor așa cum se cere, să vă apropiați de toate fracțiunile. Eu nu pot să-mi asum responasabilitatea în numele tuturor consilierilor”, a declarat președintele fracțiunii PSRM.

În același timp, în fața Primăriei câțiva locuitori ai orașului au organizat un protest și au cerut aleșilor locali să stopeze construcțiile ilegale din capitală. 

Ulterior, în debutul ședinței, Ion Ceban a cerut colegilor din CMC să includă pe ordinea de zi proiectul cu privire la construcția de pe str. V. Belinski, nr. 4.

Consiliul Municipal Chișinău s-a adunat azi în ședință publică după o pauză de circa trei luni. 

Citeste tot despre: CNC, construcţii ilegale, Ion Ceban
CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.3214 0.0000%
USD USD 17.5802 0.0000%
RUB RUB 0.2745 0.0000%
RON RON 4.0546 0.0000%
UAH UAH 0.7255 0.0000%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile