Logo Realitatea.md

Socialistul Ion Ceban dezvăluie dacă va candida sau nu la următoarele alegeri locale din Capitală

20 August 2018, 11:46 // Politica

Președintele fracțiunii socialiștilor din Consiliul Municipal Chișinău, precum și fostul candidat din partea PSRM la fotoliul de edil al Primăriei Chișinău, Ion Ceban, susține că cel mai probabil va candida din nou la alegerile ordinare din Capitală, care urmează să aibă loc în vara anului viitor. Declarația a fost făcută în cadrul unui interviu acordat portalului Tribuna.md

Foto simbol

În cadrul unui interviu acordat portalului Tribuna, liderul fracţiunii PSRM în CMC, Ion Ceban, a fost întrebat: Veți candida și atunci pentru funcția de Primar? Răspunsul acestuia a fost următorul:

„Asta o decidem împreună cu partidul, am zis că voi face tot posibilul ca să fac față lucrurilor care sunt astăzi puse pe tabel. Cel mai probabil, voi candida”, a declarat el.

Solicitat să spună pe ce se vor axa socialiștii în CMC până la alegerile locale, Ion Ceban a declarat: „A rămas mai puțin de un an și, evident, vom face tot ce ne-am propus în program. Sperăm că o bună parte din aceste lucruri să le realizăm. Suntem oameni consecutivi, oameni constructivi, acolo unde-i de luptat – luptăm, unde-i de soluționat – soluționăm”.

Amintim că, socialistul Ion Ceban, a fost înaintat de către PSRM drept candidat la funcția de primar al municipiului Chișinău în cadrul alegerilor locale noi din primăvara acestui an, însă nu a obținut victorie, fiind învins de către liderul PPDA, Andrei Năstase.

Interviul integral îl puteți găsi AICI.

Citeste tot despre: alegeri, candidat, CMC, Ion Ceban, Primărie, PSRM, socialist
CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.4339 0.0000%
USD USD 17.2272 0.0000%
RUB RUB 0.2448 0.0000%
RON RON 4.0205 0.0000%
UAH UAH 0.6337 0.0000%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile