Logo Realitatea.md

Solistul trupei „7 Klase” a fost găsit fără suflare

24 Martie 2020, 13:16 // Life

Cătălin Caragea în vârstă de 22 de ani, solistul trupei „7 Klase”, a fost găsit fără suflare. Corpul neînsuflețit ar fi fost depistat de o rudă, care a venit să-l vadă în apartamentul în care tânărul locuia singur, fiind îngrijorată că nu răspunde la telefon. Tot această rudă a și alertat poliția.

La fața locului, s-a deplasat grupa operativă a Inspectoratului de Poliție Centru și medicul legist. Preliminar, decesul tânărului a survenit de la strangulare cu o curea. Alte semne de moarte violentă nu au fost depistate la prima examinare.

Oamenii legii nu au găsit niciun bilețel de adio. Chiar și așa, nu este exclusă ca una dintre versiuni să fie suicidul.

„Doamne Sfinte, Iartă-ne. Te rog, iartă-ne. Cătălin, băiat frumos și talentat... de ce el...? Rațional și ambițios și, dintre noi toți, doar el își făcea semnul crucii în public, noi parcă nu știu cum evitam s-o facem, sfiindu-ne. Cred că ai fost ales și iubit. Iartă-ne, Artistule!”, a scris pe Facebook Iurie Bădicu, producătorul trupei.

Tot el a dezvăluit că părinții tânărului încă nu au revenit de peste hotare și că nici nu se știe dacă vor ajunge acasă, în contextul stării de urgență instituită din cauza pandemiei de coronavirus. Potrivit lui Bădicu, cel mai probabil ceremonia de înmormântare va avea loc la cimitirul din satul Malcoci, Ialoveni, acolo unde locuiește un bunel de-al său.

Până atunci, însă, a fost inițiată o anchetă pentru stabilirea tuturor circumstanțelor, în special, a cauzei care l-ar fi făcut pe tânăr să recurgă la gest.

„7 Klase” a debutat în lumea muzicii pe 07.07.2017 - data simbol. Era vorba de cinci băieți din Chișinău care au reușit să câștige simpatia publicului „Românii au Talent”, ajungând până-n semifinalele ediției. Printre cele mai cunoscute piese ale lor este „Plec din Chișinău”.

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.8273 0.9922%
USD USD 16.9565 0.5688%
RUB RUB 0.2148 -0.9682%
RON RON 4.0680 1.0332%
UAH UAH 0.5991 0.4696%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile