Logo Realitatea.md

SOLSTIȚIU DE VARĂ: Cum sunt afectate zodiile azi

21 Iunie 2019, 08:20 // Life

Fenomenul denumit solstiţiu de vară marchează începutul verii astronomice şi este momentul în care ziua este mai lungă, iar noaptea cea mai scurtă. Anul acesta, solstiţiul de vară are loc pe 21 iunie, la ora 15:54. După această dată, zilele încep să se micșoreze, fenomen care va dura până pe 21 de decembrie, când este solstiţiul de iarnă.

Orice fenomen astrologic influenţează viaţa zodiilor, scrie divahair.ro.

Berbec

În această perioadă se pot ivi oportunităţi financiare. În dimineaţa zilei de 21, Soarele va intra în zodia Racului şi va determina accentuarea chestiunilor de familie, a problemelor curente de gospodărie şi administrarea bunurilor. În aceeaşi zi, va intra şi Mercur în zodia Racului şi va permite un dialog relevant cu rudele şi membrii familiei, dar va ridica noi probleme ori va accentua premizele încurcate din ultima vreme.

Taur

Starea generală a nativilor din zodia Taur se va ameliora în această perioadă, aceştia regăsindu-şi plăcerea de a trăi, calmul şi capacitatea de a aborda cu spor orice problemă. În dimineaţa zilei de 21 iunie, când Soarele va intra în zodia Racului, se va observa o influenţă asupra casei a III-a a deplasărilor de scurtă durată sau pe distanţe mici şi asupra informaţiilor primite ori a ideilor exprimate în public. Aceşti nativi vor avea tendinţa să devină secretoşi, discreţi, tăcuţi şi chiar suspicioşi cu privire la orice provocare verbală.

Gemeni

Cei născuţi în Gemeni vor evalua atent, lucid şi echilibrat ipostazele de viaţă care i-au derutat în ultima vreme şi le vor evalua cu obiectivitate şi pragamtism. Încep să vină banii proveniţi din munca proprie a nativilor şi se vor marca jaloane de care trebuie să ţină cont pentru viitorul lor financiar. Va fi introdusă o notă de incapacitate de adaptare la condiţiile şi limitările momentului, făcându-i pe nativi să se cramponeze de detalii. În urma unor discuţii privitoare la salariu sau venituri, pot fi orbiţi de egoism sau de interesele de moment, care îi pot face să se blocheze.

Rac

Este posibil ca cei din zodia Rac să primească ajutor din partea unui prieten: solidaritate, susţinere morală sau materială, sfat util dat într-un moment greu sau simpla implicare într-o problemă pe care nativul nu o poate rezolva cu propriile forţe. În dimineaţa zilei de 21 iunie, Soarele va intra în semnul lor zodiacal şi le va da energie, determinare şi capacitate de a rezista la oboseala fizică şi suprasolicitarea din ultima vreme. În aceeaşi zi va intra şi Mercur în zodia Racului ceea ce va colora cu nuanţe sentimentale, argumente emoţionale şi premize spirituale toate procesele de gândire ce vor justifica adoptarea unei atitudini sau luarea unei decizii.

Leu

Este posibil să apară un mic succes legat de exercitarea unei funcţii, a unei responsabilităţi. Intrarea Soarelui în zodia Racului va acţiona asupra lucrurilor mai puţin ştiute, pe care le vor aduce la suprafaţă pe căi delicate: telepatie, presimţire. De asemenea, Leii se vor simţi dornici să răscolească trecutul, să se întoarcă la probele materiale ale unei experienţe anterioare ca să înţeleagă mai bine contextul care le-a generat.

Fecioară

O idee bună le poate reconfigura nativilor din Fecioară într-un chip constructiv un proiect sau un demers. Vor decide în chestiuni importante pentru viaţa lor sau în care vor face alegeri inspirate. Timp de o lună va fi introdusă o notă de reticenţă ori de prudenţă faţă de prieteni. Nativii nu vor fi dispuşi să îşi arate încrederea faţă de unele cunoştinţe ori vor fi mai rezervaţi. Latura capacităţii de a se exprima, de a comunca şi de a dialoga va fi limitată şi marcată de prudenţă şi tăcere.

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.4339 0.9464%
USD USD 17.2272 0.2625%
RUB RUB 0.2448 1.2826%
RON RON 4.0205 0.9897%
UAH UAH 0.6337 -1.3850%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile