Logo Realitatea.md

Șor din nou la rampă. Politicianul compară realizările sale din primele 100 de zile pe când a fost primar cu cele ale guvernării (VIDEO)

16 Septembrie 2019, 09:20 // Politica

Liderul Partidului Politic Șor, Ilan Șor consideră că în primele 100 de zile de guvernare, autoritățile nu au făcut nimic pozitiv pentru oameni, ba din contra aceștia trăiesc și mai prost. Declarațiile au fost făcute de către Șor într-un video plasat pe pagina sa de Facebook. Totodată, Ilan Șor compară realizările sale după primele o sută de zile de când a devenit primar al municipiului Orhei, cu cele ale actualei guvernări Blocul ACUM – PSRM.

Foto: Partidul Șor

În opinia lui Șor, 100 de zile este un timp suficient pentru anumite realizări. „Este un termen suficient pentru cei care vor și pot să facă ceva. Spre exemplu eu în 100 de zile am început construcția masivă a drumurilor în locurile în care niciodată nu au fost, am iluminat orașul, am reușit să scot orașul din murdărie, să construiesc primul parc, să deschid magazine sociale, wi-fi gratuit, etc. Ce a făcut noua guvernare? Nimic. Ba nu, cer scuze, a făcut ceva – a majorat tariful la energia electrică ceea ce va duce la creșterea inevitabilă  prețurilor", a spus Ilan Șor.

De asemenea, el critică autoritățile că au umblat doar cu mâna întinsă în toată lumea și au demonstrat că nu iau decizii de sine stătător, dar așa cum li se comandă la Washington, Moscova, Bruxelles sau București. 

„Acesta este adevăratul rezultat al primelor 100 de zile de guvernare ale noii puteri: nu au făcut nimic pentru oameni care au început să trăiască și mai prost. Sunt sigur că oamenii văd asta și sunt convins că în curând situația se va schimba", a concluzionat Șor.

Amintim că, Ilan Șor, a fugit din țară imediat după ce actuala guvernare a venit la putere. Recent, politicianului i-a fost retrasă imunitatea parlamentară, în contextul implicării sale în frauda bancară și, respectiv, condamnării în dosarul BEM. În același timp, însă, nu se cunoaște unde se află deputatul, aceasta chiar dacă a apărut în câteva secvențe video plasate pe contul său de Facebook după ce a dispărut din spațiul public.

Vedeți și:

Ilan Șor a rămas fără imunitate parlamentară: poate fi reținut, arestat, percheziționat...

Partidul ȘOR: Imunitatea parlamentară a lui Ilan Șor a fost ridicată la cererea personală a lui Igor Dodon

Autoritățile s-au trezit să-l dea în căutare internațională pe Șor

(FOTO) Их разыскивает полиция! Ilan Șor pe panoul infractorilor căutați de poliție, la Bălți

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.3962 0.0000%
USD USD 17.5906 0.0000%
RUB RUB 0.2716 0.0000%
RON RON 4.0831 0.0000%
UAH UAH 0.7171 0.0000%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile