Logo Realitatea.md

Stagiarii de la Parlament și-au finalizat practica. Unul dintre tineri a primit oferta de a activa în cadrul secretariatului (GALERIE FOTO)

29 Iunie 2018, 12:42 // Societate

Zece tineri, studenți și reprezentanți ai societății civile, au primit astăzi certificatele de realizare a stagiului în cadrul subdiviziunilor Legislativului.

Foto: parlament.md

Stagiarii au activat în cadrul următoarelor subdiviziuni solicitate: Comisia securitate națională, apărare și ordine publică, Comisia protecție socială, sănătate și familie, Comisia drepturile omului și relații interetnice, Comisia cultură, educație, cercetare, tineret, sport și mass-media, Comisia administrație publică, Direcția generală juridică, Direcția relații externe și Direcția informațional-analitică.

Programul de stagii a început pe data de 20 martie, iar pe parcursul celor 3 luni de stagiu, tinerii au participat la procesul de analiză, elaborare și administrare a actelor legislative, la procedura de expertiză legislativă, la ședințele comisiilor parlamentare, la alte activități din cadrul subdiviziunilor Secretariatului Parlamentului.

Programul de stagii în Parlamentul Republicii Moldova se desfășoară de două ori pe an, în perioada sesiunilor ordinare ale Parlamentului (februarie – iulie și septembrie – decembrie). Stagiile la Parlament se desfășoară pentru al cincilea an consecutiv.

De menționat că, unul dintre stagiari a primit oferta de a se angaja în Secretariatul Parlamentului.

Citeste tot despre: angajare, Parlament, secretariat, stagiari, tineri
CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.3244 -0.9219%
USD USD 17.7272 -0.1538%
RUB RUB 0.2478 -1.1568%
RON RON 3.9914 -0.8890%
UAH UAH 0.6595 -0.6777%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile