Logo Realitatea.md

UPDATE StarNet anunță când va fi restabilită conexiunea la Internet, TV și telefonie

23 Octombrie 2017, 12:11 // Tech

UPDATE: Într-un comunicat de presă, compania StarNet anunță că incendiul produs la unul dintre Centrele de Date Mobile a provocat un prejudiciu de circa șapte milioane de lei. De asemenea, compania menționează că până la sfârșitul săptămânii, va reveni la un regim normal de lucru.

”Echipamentul a fost mistuit de foc, astfel pierderile estimative ale companiei au fost ridicate la circa 7 milioane de lei. Cu toate acestea, promitem clienților că vom ieși din această situație de criză, iar până la sfârșitul săptămânii vom reveni la un regim normal de lucru. Administrația StarNet își cere scuze pentru incomoditățile create, anunțând că facturile vor fi recalculate în așa fel încât clienții să nu achite pentru ziua în care nu au beneficiat de serviciile de televiziune sau internet. Compania vă mulțumește pentru înțelegerea și susținerea acordată. Lucrăm în regim non-stop pentru ca această situație excepțională să nu creeze impedimente în activitatea cotidiană a clienților”, se arată în comunicat. 

Foto: Starnet

Compania de internet și televiziune digitală StarNet a anunțat în această dimineață că în decurs de câteva ore va fi restabilită conexiunea la Internet, TV și telefonie. 

”Ținem să vă aducem la cunoștință că echipele tehnice StarNet au lucrat fără întrerupere pentru a vă reconecta cât de curând posibil la serviciile de internet, televiziune și telefonie. În decurs de câteva ore, vă asigurăm că toate serviciile vor fi active. Lăsați solicitările DVS la numărul 0 22 844 444 - Serviciul Suport Clienți”, se arată în mesajul companiei postat pe Facebook.

Realitatea.md amintește că ieri, 22 octombrie, mai mulți clienți Starnet au rămas fără servicii de televiziune prin cablu și internet, din cauza unui incendiu, produs la unul dintre cele două noduri principale de distribuție a internetului în Republica Moldova. 

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.5315 0.6363%
USD USD 17.0715 -0.3275%
RUB RUB 0.2405 -0.4965%
RON RON 4.0321 0.6314%
UAH UAH 0.6291 -0.4589%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile