Logo Realitatea.md

SURSE: Ion Chicu ar fi dorit să anuleze nunta feciorului, după ce în spațiul mediatic au apărut informații despre ceremonie

29 August 2020, 15:30 // Actualitate

Premierul Ion Chicu s-ar fi gândit să anuleze nunta feciorului său pe ultima sută de metri, după ce în spațiul mediatic au apărut informații că va avea loc „nunta boierească”. Însă, până la urmă, totul a avut loc.

Potrivit surselor Realitatea.md, după apariția în spațiul online a unui video în care se vorbește despre nunta feciorului prim-ministrului, acesta se gândea să contramandeze evenimentul, dacă presa va mediatiza pe larg acest lucru, însă într-un final, s-a decis ca nunta să se desfășoare cu măsuri de securitate sporite.

Până în prezent, video-ul a acumulat peste 30 de mii de vizualizări. 

Aceleași surse ne-au povestit că la unele persoane din personalul restauratului, unde Ion Chicu a jucat nunta fiului său, li s-au confiscat telefoanele mobile și au fost preîntâmpinați că, dacă vor depista că au avut loc „scurgeri de informații” din interiorul ceremoniei, vor fi trași la răspundere penală pentru „punerea în pericol a premierului și familiei sale”.

De asemenea, li s-a spus că această situație reprezintă „o problemă de securitate la nivel de stat”.

Amintim că, ieri, premierul Ion Chicu, în plină pandemie, când sunt interzise nunțile, și-a căsătorit unul din fiii săi, într-un local de lux din raionul Ialoveni. Zona a fost împânzită de agenți de pază, care nu au permis jurnaliștilor nici măcar să se apropie de restaurant. Accesul a fost restricționat la distanța de aproape un kilometru, pe motiv că este teritoriu privat.

Deocamdată, nu s-a făcut vreo declarație oficială pe subiect.

Citeste tot despre: ceremonie, fiu, Ion Chicu, nuntă, premier
CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 21.2724 -0.1549%
USD USD 17.4859 -0.3925%
RUB RUB 0.2378 1.1915%
RON RON 4.3636 -0.1350%
UAH UAH 0.6256 -0.5247%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile