Logo Realitatea.md

Surse socialiste publică imagini video denigratoare la adresa Maiei Sandu

15 Noiembrie 2020, 12:28 // Politica

Pe canale de Telegram - o platformă care a devenit virală printre utilizatorii moldoveni - au apărut imagini cu titlul de „exclusiv” menite să denigreze imaginea Maiei Sandu, contracandidata din partea PAS a candidatului independent, susținut de PSRM, Igor Dodon, la alegerile prezidențiale, turul II.

În fapt, autorii a două canale de Telegram pe care nu le vom numi pentru a nu le promova ar fi din rândul socialiștilor. Ținem să menționăm că această informație se vehiculează demult.

„VIDEO EXCLUSIV! Transport organizat al cetățenilor din Transnistria, care sunt plătiți să voteze pentru Maia Sandu. Pentru vot să dau câte 700 de ruble transnistrene (circa 740 de lei) (video expediat de o persoană, care s-a aflat în această "rutieră")”, scrie pe un canal de Telegram.

În video se aude un vorbitor de limba rusă: „Votăm pentru Maia Sandu. Țineți minte?!”.

Pe alt canal de Telegram, este publicată o altă imagine preluată de pe Facebook.

Amintim că, în ajunul turului II, deputații PAS, dar și membri ai Partidului Nostru, în primul rând Renato Usatîi, au anunțat că PSRM a creat o serie de conturi false anume pentru a denigra oponenta lui Igor Dodon. Deputații socialiști au negat asta.

CITEȘTE ȘI:

La Varnița, oamenii din nou se ceartă. Sunt prezenți deja deputați PSRM. „Unde-i Furculiță, vreau să-l întreb de salariu” (VIDEO)

Au schimbat metoda. „Transnistrenii au luat-o la picior” spre secțiile de votare din localitatea Sănătăuca (FOTO)

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 21.3426 0.1835%
USD USD 17.4546 -0.4227%
RUB RUB 0.2368 0.0422%
RON RON 4.3784 0.2129%
UAH UAH 0.6257 -0.3186%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile