Logo Realitatea.md

Te gândești la viitor? Proimobil.md îți oferă posibilitatea să achiziționezi locuința visurilor la un click distanță

31 Martie 2020, 17:49 // Economie

Compania „Proimobil” activează în regim online, după ce a constatat că oamenii tind să se gândească la viitor și să-și achiziționeze locuințe, în pofida coronavirusului răspândirea căruia va fi oprită cu siguranță de autorități. Mai mult, acum, apartamentele sau casele dvs. se află la un click distanță!

Proimobil.md, de exemplu, a definit un mod inedit de a prezenta clienților interiorul locuinței pe care intenționează să o cumpere sau să o închirieze. Cu ajutorul telefonului mobil agenții imobiliari pot face, în câteva minute, un tur virtual prin încăpere, așa încât cei de acasă să cunoască fiecare colțișor. Tot online oamenii pun întrebări și solicită detaliile care-i interesează.

Alternativa vine ca urmare a numeroaselor solicitări făcute de potențialii cumpărători de locuințe.

Chiar și în regim de carantină și de izolare la domiciliu, tranzacțiile se desfășoară atunci când e nevoie, băncile oferă finanțare, iar birourile notariale funcționează. Acest lucru nu poate decât să faciliteze și să încurajeze cetățenii (mai ales cei veniți de peste hotare) să-și caute propria locuință.

În ciuda panicii create de COVID-19, experții susțin că cererea pe piața imobiliară a crescut. Fapt demonstrat și de numărul de accesări ale site-ului www.proimobil.md (unde sunt publicate locuințe spre vânzare) care e mai mare cu 15% decât lunile trecute.

P.

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.4009 -0.4801%
USD USD 17.6277 -0.3758%
RUB RUB 0.2486 -0.4405%
RON RON 4.0060 -0.4572%
UAH UAH 0.6555 -0.0457%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile