Logo Realitatea.md

Terasamentul stațiilor de așteptare din Capitală va fi înnoit. Chișinăuienii salută schimbările (FOTO)

13 Ianuarie 2021, 13:35 // Societate

Chișinăul continuă să beneficieze de investiții calitative menite să ofere un grad mai mare de confort și siguranță pentru locuitorii și vizitatorii capitalei.

Stațiile noi de așteptare a transportului public capătă o altă viziune datorită companiei ÎCS EPAMEDIA SRL. La moment au loc lucrări de schimbare a pavajului, la fel după un grafic bine stabilit, iar în cel mai scurt timp „terasamentul” stațiilor va fi nou.

În prezent, pavajul tuturor stațiilor este inspectat și se intervine potrivit necesităților și condițiilor meteo, acest proces fiind organizat țoi în corespundere cu un calendar de lucru prestabilit, aprobat de autoritățile locale. Lucrările se realizează cu o eficiență maximă a timpului, astfel încât să nu creeze incomodități pasagerilor transportului public.

Întrebați, locuitorii capitalei susțin că se bucură de schimbările din oraș, în special de faptul că stațiile de așteptare instalate acum două luni în Chișinău, după ce au fost montate, beneficiază și lucrări estetice și de mentenanță a pavajului. Se întreține și aspectul stațiilor de către și datorită companiei ÎCS EPAMEDIA SRL.

Mai mult, pe lângă programul stabilit de lucrări, reprezentații companiei ÎCS EPAMENDIA SRL declară că intervin și la orice solicitare a locuitorilor Chișinăului.

ÎCS EPAMEDIA SRL:

„Aceasta este misiunea – de a fi alături de cetățeni și nevoiele acestora”.

Un exemplu viu este și stația din str. Ismail colț cu str. Kogălniceanu (bazinul USM).

Lucrările au fost realizate calitativ, în doar o zi.

Stațiile sunt curățate, acestea dispun de ceas, iar orarul transportului public vine într – un alt aspect, comod pasagerilor, iar conectarea acestora este conform graficului în coordonare cu direcțiile subordonate APL. 

Despre lucrările din municipiul Chișinău se discută mult timp, fie că unora le place, altora nu, cert este una – lucrurile se văd pe față că avansează, iar cetățenii simt și văd cu ochii lor. 

Astfel, orașul Chișinău devine tot mai aproape de ceea ce ne-am obișnuit să numim „capitală europeană”. Aspectul exterior amenajat, eleganță și rafinament — aceste caracteristici devin valabile și pentru cel mai cunoscut oraș din Republica Moldova.

  R LIVE TV
CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 21.2947 0.4841%
USD USD 17.4849 0.1879%
RUB RUB 0.2335 -1.2267%
RON RON 4.3687 0.4853%
UAH UAH 0.6207 0.6486%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile