Logo Realitatea.md

Ți-au înconjurat „mascații” casa și nu știi cum să reacționezi?! Stai fără grijă, poștașul ți-a adus pensia (FOTO)

02 Aprilie 2020, 19:22 // Societate

Începând cu ziua de astăzi, persoanele responsabile pentru repartizarea pensiilor sunt însoțite de angajații Brigăzii de Poliție cu Destinație Specială „Fulger a IGP. Deși nu sunt întocmai mascați, așa cum îi vedem de obicei în misiunile de serviciu, aceștia sunt echipați cu măști medicinale, mergând câte doi alături de poștașul care repartizează pensiile la domiciliul bătrânilor, în condițiile pandemiei de Coronavirus.

foto: facebook.com/politiarepubliciimoldova

„Pentru a nu expune riscului persoanele în etate și pentru ca resursele financiare să ajungă în siguranță la ei, începând de astăzi, angajații Brigăzii de Poliție cu Destinație Specială „Fulger” a IGP însoțesc, acasă la bătrâni, persoanele responsabile pentru repartizarea pensiilor”, se arată într-o postare a Poliției Republicii Moldova pe pagina de Facebook.

Tot acolo au fost plasate și mai multe poze cu ofițeri ai Brigăzii „Fulger” în misiune... de însoțitori ai celor care duc pensiile pe la casele persoanelor în etate.

Amintim că, conform unei decizii anterioare a Comisiei pentru Situații Excepționale, începând cu ziua de 25 martie, persoanele în etate nu au voie să iasă în spațiul public fără o necesitate stringentă. Asta în condițiile în care, anume bătrânii și persoanele bolnave sunt în grupul de risc cu infectare a virusului COVID-19.

Foto: facebook.com/politiarepubliciimoldova

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.4833 -0.2795%
USD USD 17.3920 -0.2792%
RUB RUB 0.2515 -0.7106%
RON RON 4.0272 -0.2551%
UAH UAH 0.6518 -0.2754%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile