Logo Realitatea.md

Țîcu, după votare, despre zona de securitate: „Să nu ne lăsăm provocați. Regimul Kremlin își dă seama că pierde alegerile”

01 Noiembrie 2020, 09:52 // Societate

Candidatul PUN la funcția de președinte al Republicii Moldova, Octavian Țîcu, a venit împreună cu soția și fiul său să-și exercite dreptul de vot. La secția de votare nr. 1/124, a fost prezent și deputatul Platformei DA, Iurie Reniță. 

Foto: privesc.eu

„Priteni, suntem chiar lângă casa mea. Au venit colegi de partid, sunt împreună cu soția și fiul Andrei. Îl avem alături și pe deputatul Iurie Reniță. Am venit să dăm un semnal că suntem matinali și în pofida timpului de toamnă, ne-am mobilizat. Am votat ca de obicei în ceea ce cred, într-un viitor alături de România, UE, nord-atlantici, pentru un stat prosper, sigur, bazat pe bunăstare. Este ceea în ce am crezut mereu și pentru ce vom lupta”, a declarat Octavian Țîcu.

„Am văzut că sunt provocări în regiunea secțiilor de votare de pe linia Nistrului. Să nu ne lăsăm provocați pentru a da motiv regimului Dodon și regimului Kremlin. Să acționăm cu fermitate. Regimul Kremlin își dă seama că pierde alegerile și nu va mai fi o coaliție a Kremlinului. Să dăm dovadă de superioritate în bătălia geopolitică”, a comentat candidatul ultimele evoluții din Zona de Securitate.

Într-un final, Octavian Țîcu a îndemnat cetățenii: „Veniți la vot, mai ales tinerii, pentru că voi faceți diferența azi. Chișinăuienii, pentru că fiecare al 4-lea vot este al unui chișinăuian. Oamenii de la sate să vină cu vecinii. Diaspora să aibă determinarea pe care a avut-o întotdeauna”.

Octavian Țîcu se regăsește în buletinul de vot pe poziția a șaptea.

  R LIVE TV
CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 20.9996 0.0739%
USD USD 17.2814 0.1640%
RUB RUB 0.2358 0.8986%
RON RON 4.3095 0.0859%
UAH UAH 0.6162 -0.0973%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile