Logo Realitatea.md

Țîcu despre acuzațiile lui Năstase în adresa lui Ceban: Din gramul de respect pe care-l aveam față de acest om, n-a mai rămas nimic

14 Octombrie 2019, 17:56 // Politica

După ce Andrei Năstase a declarat în cadrul unei întrevederi electoale cu cetățenii că „mafia lui Plahotniuc s-a dus în spatele lui Igor Dodon și Ion Ceban”, deputatul și candidatul din partea PUN la șefia Capitalei, Octavian Țîcu, a venit cu o reacție.

Foto: știri.md

„Andrei Năstase, ești mizerabil! Din gramul de respect care-l mai aveam față de acest om, n-a mai rămas nimic. După ce ai votat împreună cu Bătrâncea la APCE aducerea Rusiei în Consiliul Europei, după ce ai împărțit cu Dodon Procuratura, unul luând CNA, altul Procurorul General Interimar, după ce ați împărțit MoldovaGaz, după cârdășia de la Curtea Constituțională, prin care l-ați făcut pe Țurcanu președinte, înșelând deputații, după ce justiția controlată de voi te-a declarat primar în mijlocul campaniei electorale...tu vii să ne spui că mafia se duce la Dodon și ceri susținerea oamenilor pentru Chișinău. Dar ce-ai făcut ca această mafie să nu plece la Dodon?”, se întreabă, într-o postare pe Facebook, Țîcu.

Potrivit lui Țîcu, candidatul Blocului ACUM, Andrei Năstase, „mai există două lucruri pe care trebuie să le facă pentru a păstra ceva din Demnitatea și Adevărul de altă dată: să se retragă onorabil din cursă și să îl lase pe acesta să ducă până la capăt lupta împotriva lui Dodon, iar toată fracțiunea PPDA să semneze inițiativa legislativă privind crearea Comisiei parlamentare pentru investigarea lui Igor Dodon ca trădător de patrie!”.

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.3244 -0.9219%
USD USD 17.7272 -0.1538%
RUB RUB 0.2478 -1.1568%
RON RON 3.9914 -0.8890%
UAH UAH 0.6595 -0.6777%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile