Logo Realitatea.md

TOȚI suntem Moldova: Trei spoturi dedicate comunităților etnice (VIDEO)

07 Martie 2019, 17:45 // Life

Institutul pentru Inițiative Strategice din Moldova (IPIS) a prezentat o nouă serie de clipuri în cadrul proiectului "Toți suntem Moldova", dedicat comunităților etnice din țară. Eroii videoclipurilor au fost Marina Radiș, solista Teatrului de Operă și Balet Maria Bieșu, antreprenorul Vlad Șuleanschi și Aza Onică, fondatoarea ONG-ului Vitae.

Embed:

Videoclipurile au fost prezentate pe 7 martie la Institutul pentru Inițiative Strategice. Coordonatoarea proiectului Maria Levcenco a menționat că, pe lângă tema comunităților etnice, videoclipurile ating și alte probleme din diverse domenii sociale.

"Mă bucur că proiectul s-a dovedit a fi mai amplu decât era conceput inițial. Eroii noștri vorbesc nu doar despre activitatea și rădăcinile lor, ci și despre dificultățile cu care se confruntă antreprenorii sau despre situația copiilor prematur născuți. În acest fel problemele lor vor fi auzite și există speranță că ceva se poate schimba", a adăugat Maria Levcenco.

Amintim că eroii primelor două videoclipuri ale proiectului au fost liderul mișcării ecologice "Hai Moldova", Taisia Camenșic și conducătorul Moldovan National Youth Orchestra, Adriano Marian.

Scopul proiectului "Toți suntem Moldova" este de a descoperi comunitățile etnice ale țării dintr-o nouă perspectivă. Proiectul se bucură de sprijinul Departamentului de Stat al SUA.

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.4339 0.9464%
USD USD 17.2272 0.2625%
RUB RUB 0.2448 1.2826%
RON RON 4.0205 0.9897%
UAH UAH 0.6337 -1.3850%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile