Logo Realitatea.md

Tragedie la Răzeni. O tânără mămică a fost lovită mortal de o mașină. Șoferul a părăsit locul accidentului, iar poliția este pe urmele lui

03 Februarie 2020, 10:34 // Societate

UPDATE Operațiunea poliției de aseară în Răzeni, pentru a identifica șoferul care a lovit mortal o tânără mămică. Momentul video!

O tânără de 23 de ani din localitatea Răzeni, raionul Ialoveni, a fost lovită mortal aseară, pe traseul în apropiere de sat, de către un automobil necunoscut. Șoferul a fugit de la locul faptei.

Solicitată de Realitatea.md, ofițerul de presă al Inspectoratului de Poliție Ialoveni, Silvia Vetcu, a declarat că, ieri, 2 februarie, ora 17.50, poliția din Ialoveni a fost sesizată de un trecător prin intermediul serviciului 112, care a comunicat că pe traseul Chișinău – Cimișlia, în apropiere de localitatea Răzeni este o persoană probabil tamponată de un automobil.

Deplasându-se la fața locului, poliția a stabilit că pe traseul M-3, km 36, la sol, se află o persoană de gen feminin cu leziuni corporale caracteristice tamponării de către un automobil. Fiind stabilită identitatea victimei, aceasta s-a dovedit a fi o femeie de 23 ani, locuitoare a satului Răzeni, raionul Ialoveni, care probabil a încercat să traverseze strada neregulamentar.

Ajunși la fața locului, medicii au constatat că, în urma traumelor primite, femeia a decedat.

Șoferul care ar fi fost la volanul automobilului a părăsit locul accidentului.

Actualmente, poliția investighează cazul, fiind inițiat un proces penal în cadrul căruia urmează a fi efectuate acțiuni de urmărire penală în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor.

De asemenea, aseară târziu, poliția a organizat mai multe filtre pentru a identifica automobilul și șoferul, care a provocat moartea tinerei. Astfel, la intrarea și ieșirea din localitatea Răzeni, mai multe echipaje ale poliției stopau și verificau toate automobilele, în speranța identificării făptașului.

Unii martori spun că tânăra ar fi fost lovită de un automobil de marca Skoda Kodiaq.

Femeia în vârstă de 23 de ani a lăsat în urmă un copil minor.  

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.7864 1.4006%
USD USD 16.7051 0.9512%
RUB RUB 0.2276 0.1320%
RON RON 4.0919 1.3750%
UAH UAH 0.6112 1.8836%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile