Logo Realitatea.md

UPDATE: Tragicul accident în care a murit o angajată a Primăriei Chişinău: Silvia Radu transmite condoleanțe familiei

01 Martie 2018, 09:35 // Societate

UPDATE: Direcția generalĂ educație, tineret și sport mun. Chișinău de asemenea a venit cu un mesaj de condoleanțe. 

”Vestea morții subite a dnei Larisa Crudu, șefa secției Educație din cadrul DGETS mun.Chișinău ne-a cutremurat și ne-a îndurerat profund. Regretăm și deplângem pierderea persoanei care a fost un coleg de nădejde, un om cu inimă mare și un specialist de înaltă calitate. Prin propriul exemplu ne-a motivat pentru optimism, rezistență și corectitudine față de colegi, părinți și elevi. Suntem onorați că am avut-o alături. Dumnezeu s-o odihnească în pace. Sincere condoleanțe familiei și apropiaților…” 

Primarul general interimar al Capitalei, Silvia Radu, transmite condoleanțe în urma tragicului accident în care șefa de secție în Direcția de Educație Fizică și Sport în cadrul Primăriei Chişinău și-a pierdut viața. Potrivit edilului interimar, taximetristul care conducea mașina în care se afla Larisa Crudu nu a respectat regulile de circulație rutieră și a intrat în coliziune cu un troleibuz. Pe această cale, Silvia Radu transmite sincere condoleanțe familiei îndurerate.

Realitatea.md amintește că accidentul s-a produs ieri, pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt, intersecție cu strada Serghei Lazo din Capitală. Femeia în vârstă de 54 de ani a murit în drum spre spital, după ce taximetrul în care se afla a fost tamponat violent cu un troleibuz.

VEZI ȘI:

În accidentul teribil de pe Ștefan cel Mare a murit șefa Secţiei educaţie şi tineret din cadrul Primăriei Chişinău

Accident teribil în centrul Chișinăului! Un taxi s-a izbit violent într-un troleibuz. Pasagera din automobil a murit la spital (FOTO)

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.4339 0.0000%
USD USD 17.2272 0.0000%
RUB RUB 0.2448 0.0000%
RON RON 4.0205 0.0000%
UAH UAH 0.6337 0.0000%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile