Logo Realitatea.md

Trei minori din Cahul, reținuți după cel puțin șase furturi din locuințe

30 Noiembrie 2020, 16:13 // Societate

Trei minori de 17 ani, locuitori ai municipiului Cahul sunt bănuiți de comiterea a cel puțin șase furturi din locuințe. Aceștia sustrăgeau, în special scule pentru construcții, tehnică electrică, telefoane, biciclete și alte obiecte de uz casnic. Potrivit Poliției, infractorii foloseau metoda spargerii garajelor, subsolurilor blocurilor de locuit, domiciliilor, obiectelor aflate în constructi, care nu dispuneau de pază corespunzătoare.

foto: politia.md

Astfel, în urma măsurilor de investigație efectuate, a fost acumulată informație operativă despre persoanele care comit astfel de furturi, fiind stabilite cu exactitate locurile de păstrare a bunurilor sustrase, precum și un grup de persoane care le-au procurat la preț redus. După sistematizarea detaliată a informației respective, au fost efectuate percheziții la domiciliile suspecților în cadrul cărora au fost depistate și ridicate mai multe bunuri sustrase anterior.

O altă parte din obiectele sustrase, fusese deja vândute unor terțe persoane atât din municipiul, cât și din raionul Cahul, care ulterior au fost ridicate și examinate, iar martorii audiați în vederea întăririi materialului probatoriu necesar pe cazurile documentate deja, precum și stabilirea complicității bănuiților la comiterea altor infractiuni.

Foto: politia.md

Citeste tot despre: furt din locuințe, minori din Cahul
  R LIVE TV
CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 20.9571 -0.2024%
USD USD 17.2856 0.0243%
RUB RUB 0.2352 -0.2545%
RON RON 4.3004 -0.2112%
UAH UAH 0.6156 -0.0974%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile