Logo Realitatea.md

Uită de grija telefonului descărcat! Bateria noului Huawei P40 Pro se încarcă în timp ce bei o cafea

09 Iulie 2020, 13:53 // Tech

Nu știu dacă ai observat cât de mult s-a schimbat lumea…În prezent, nu mai avem răbdare să așteptăm multe ore pentru ca telefonul să se încarce. Și este normal, pentru că fie nu avem timp suficient, fie, pur și simplu, ne dorim să fim mai eficienți, mai rapizi, mai productivi. De aceea, vrem să-ți povestim despre Huawei P40 Pro, prezent pe piața din Republica Moldova, a cărui baterie se încarcă în timp ce bei o cafea. Da, ai auzit bine.

Noul telefon setează repere în industrie, fiind mixul perfect între o cameră foto performantă și o baterie puternică, pregătită să susțină multe ore de utilizare și activități diverse.

  • Baterie încărcată complet, cât ai spune SuperCharge

Sesiuni foto, folosirea aplicațiilor preferate, gestionarea notificărilor din Social Media sau sesiuni de gaming neîntrerupte. Te poți bucura de toate, fără grija notificărilor care anunță descărcarea bateriei. Arhitectura inovatoare a CPU aduce o eficiență ridicată a consumului de energie. Mecanismul de alocare AI utilizează mai bine bateria de 4200 mAh pentru a obține performanțe excelente și timp de lucru mai lung.

Cu Huawei SuperCharge de 40W, te poți bucura de un mod rapid, simplu și sigur de încărcare de fiecare dată când ai nevoie. Pe de altă parte, Huawei SuperCharge Wireless de 27W este foarte util mai ales pentru cei care petrec mult timp în mașină, pentru că elimină disconfortul adus de prezența cablurilor. Și, dacă ai în colecție și alte dispozitive HUAWEI, precum o pereche de căști sau un smartwach, Huawei P40 Pro poate fi o sursă de încărcare perfectă pentru acestea. Noul smartphone dispune de încărcare wireless inversă, astfel că tot ce trebuie să faci este să așezi dispozitivul dorit pe spatele telefonului pentru a fi alimentat direct.

  • Huawei P40 Pro nu are limite: Imagini clare, de la peste zece metri distanță

Huawei P40 Series continuă tradiția HUAWEI în materie de estetică și fotografiere excepționale. Modelul Huawei P40 Pro este echipat cu cel mai mare senzor de 50 MP și 1/1,28 inci pe camera principală și duce zoom-ul optic la nivelul următor. Componentele sofisticate, tehnologiile noi și progresele în ceea ce privește aportul de lumină, intervalul de zoom și precizia culorii oferite de P40 Pro merită încercate cu siguranță, mai ales de către cei cărora le place să surpindă peisaje, animale sau arhitecturi inedite.

Capabilitățile de zoom ale unei camere sunt printre cele mai importante funcții ale unui smartphone vârf de gamă. P40 Pro integrează o cameră cinematică de 40 MP cu unghi ultra-larg pentru a surpinde mai bine subiectele aflate în mișcare. Alături de o cameră optică 5x cu teleobiectiv și o cameră ToF, P40 Pro poate să ofere zoom optic 5x, zoom hibrid 10x și zoom digital 50x.

  • Fiecare detaliu spune o poveste

Astfel, cu Huawei P40 Pro în mână, nu mai este nevoie să te apropii de subiectul pe care vrei să îl surprinzi, pentru că noul telefon îl aduce mai aproape de tine, cu o rezoluție înaltă, detalii clare și nuanțe precise. Poți surprinde elemente inedite de pe scenă, în timpul unui concert, chiar dacă nu te afli în primul rând. De asemenea, poți aduce pe ecranul telefonului tău emoțiile de pe fața unui atlet în timpul unei curse sau gesturile unui speaker din timpul unei conferințe. Toate aceste detalii merită surprinse, iar acum ai la îndemână gadget-ul perfect pentru a te bucura de amintiri pe cinste.

Pe lângă hardware-ul puternic din fiecare dispozitiv, Huawei P40 Pro introduce și un software revoluționar.

Audio Zoom este încă o funcție nouă, lansată cu Huawei P40 Pro. Cu trei microfoane omnidirecționale, seria P40 este capabilă să detecteze locațiile subiectului la filmarea videoclipului, pentru a crește anularea zgomotului din jur. Aceste microfoane pot să focalizeze și să se ajusteze în funcție de subiect în timpul zoom-ului, realizând videoclipuri mai captivante. Astfel, cu Huawei P40 Pro alături, nu te bucuri doar de imagini reușite. Capturile video devin și ele mai surprinzătoare ca niciodată, atât în ceea ce privește imaginea, cât și sunetul.

  • Cele mai descărcate aplicații din Huawei AppGallery? Filmora Go, Deezer sau Game of Thrones – sigur se numără printre preferatele tale!

Huawei AppGallery, magazinul propriu de aplicații al HUAWEI, vine preinstalat pe noul telefon. Acesta cuprinde zeci de mii de aplicații internaționale de top. Printre acestea, cele care se bucură de cel mai mare număr de descărcări se numără aplicațiile de Social Media – Tik Tok, Snapchat, Facebook sau Instagram, aplicațiile de gaming – Game of Thrones, Lords Mobile, AFK Arena, Battle Royale sau Fornite, dar și cele de music streaming – Tidal sau Deezer. Care este prima pe care vrei să o instalezi în noul telefon?

Dacă vrei o modalitate și mai simplă de a naviga printre cele mai populare aplicații din lume, este momentul să afli mai multe despre MoreApps, o soluţie inteligentă şi gratuită, lansată de o comunitate de dezvoltatori. Această aplicaţie ajută utilizatorii să navigheze cu uşurinţă printr-o gamă variată de aplicaţii internaţionale şi locale, pentru a le putea instala pe dispozitiv. Aplicaţia poate fi descarcată din magazinul de aplicaţii AppGallery.

MoreApps agregă sursele de aplicaţii şi face trimitere spre magazinul APK Pure sau versiunea web a aplicaţiei. Este ușor și simplu de utilizat și-ți oferă posibilitatea de a naviga prin categorii diverse de aplicații: Divertisment, Social Media, Navigație, Banking, Educație.

MoreApps are disponibilă și o opțiune de partajare a aplicațiilor și le oferă utilizatorilor posibilitatea de a le sorta în funcție de aspectul dorit, fie că este vorba despre popularitate sau ordinea alfabetică. În plus, spre bucuria utilizatorilor, MoreApps este disponibilă în 23 de limbi, inclusiv în rusă, limba disponibilă în MoreApps fiind cea setată pentru întregul sistem al telefonului.

De asemenea, pentru o mai bună indexare în căutările utilizatorilor din AppGallery, aplicația MoreApps este listată pentru mai multe cuvinte cheie, precum „mor”, „more” și „morea”.

Fă decizia corectă, astfel încât bugetul tău să fie destinat lucrurilor cu adevărat utile și performante. Pentru alte detalii, fă click pe această pagină de Facebook. Huawei P40 Pro te așteaptă!

P.

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.7864 1.4006%
USD USD 16.7051 0.9512%
RUB RUB 0.2276 0.1320%
RON RON 4.0919 1.3750%
UAH UAH 0.6112 1.8836%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile