Logo Realitatea.md

Uită de TikTok. Clubhouse este următoarea aplicație din telefonul tău

17 Februarie 2021, 09:57 // Tech

Clubhouse, următoarea aplicație „smartphone criminal” oferă potențialul de a transforma modul în care comunicăm, împărtășim cunoștințe și chiar ne ajută să facem noi prieteni. Platforma permite utilizatorilor să ia parte la o serie de adunări, de la mici conversații la discuții mai mari, grupuri de experți, de multe ori la care au participat mii de ascultători. De la lansarea sa în martie anul trecut, Clubhouse a devenit un fenomen cultural care a atras politicieni, celebrități și experți din toate categoriile sociale.

Cele mai recente cifre Clubhouse dezvăluie cât de repede crește platforma, baza de utilizator dublându-se la 2 milioane în ultimele două săptămâni. În prezent, valoarea aplicației se ridică al 1 miliard de dolari.

Ce se întâmplă în interiorul comunității? Conversațiile live pot construi relații mai strânse și mai rapide decât zeci de posturi scrise și mesaje text trimise prin intermediul rețelelor sociale. Natura platformei Clubhouse oferă potențialul de a face bani. De exemplu, Clubhouse ar putea lua un comision de la taxele de admitere în cameră pentru discuții la un panel mare sau similar cu Amazon care deținute canale Twitch, ar putea oferi abonamente lunare pentru anumite camere de club bazate pe interese.

Desigur, aplicația a profitat de pandemie pentru că oamenii caută modalități de a socializa evitând în același timp interacțiunile în persoană și activitățile în aer liber. Este un mod convenabil, fără frica de a întâlni oameni noi prin intimitatea de conversație și de a asculta o conferință, cum ar fi evenimente care altfel ar putea fi dificil de a participa în  persoană.

Experții susțin că acesta este următoarea aplicație care va bate instagram, tiktok, dar și late platforme.

ȘTIRI, VIDEO, NO COMMENT pe Telegram Realitatea/RLIVE TV

Vezi și:

Salut! Mă invită și pe mine cineva în CLUBHOUSE?

Citeste tot despre: Clubhouse
CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 21.0773 -0.1644%
USD USD 17.5169 0.4496%
RUB RUB 0.2376 1.8868%
RON RON 4.3227 -0.1732%
UAH UAH 0.6272 0.5450%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile