Logo Realitatea.md

Ultimul mesaj al actriţei Edith Gonzalez. Prietena ei a dezvăluit singura dorinţă pe care o avea înainte de a muri

14 Iunie 2019, 12:40 // În lume

Edith Gonzalez, una dintre cele mai iubite actriţe de telenovele din lume, a murit la vârsta de 54 de ani în urma unui cancer ovarian. În ultimul său mesaj public, vedeta îi îndemna pe oameni să iubească viaţa şi să se bucure de fiecare clipă. Una dintre prietenele sale a dezvăluit şi care a fost ultima dorinţă a actriţei.

Edith Gonzalez a murit pe 13 iunie, la trei ani după ce a fost diagnosticată cu cancer ovarian. Actriţa, celebră mai ales pentru rolurile din „Inimă sălbatică”, „Salome” şi „Doña Bárbara”, era căsătorită de nouă ani cu Lorenzo Margain, directorul unei firme de avocatură. Dintr-o relaţie anterioară, Edith Gonzalez avea o fiică în vârstă de 14 ani, Constanza Creel Gonzalez, scrie Adevărul.ro.

Actriţa Vanessa Claudio, una dintre prietenele apropiate ale vedetei, a afirmat că Edith Gonzalez nu şi-a putut îndeplini ultima dorinţă. Ea îşi dorea să-i organizeze fiicei sale o mare petrecere cu ocazia aniversării de pe 17 august. „N-a apucat să-i îndeplinească visul Constanzei. Voia să-i aniverseze cei 15 ani, voia să fie o petrecere mare, conform tradiţiei, la care toată lumea să fie îmbrăcată de gală„, a precizat Vanessa Claudio. 

De altfel, după moartea actriţei, pe pagina ei de Instagram a fost publicată o fotografie în care apare alături de fiica sa. Imaginea a strâns în doar câteva ore aproape jumătate de milion de aprecieri. 

 
 
 
Vezi această postare pe Instagram

Edith González 13 junio 2019

O postare distribuită de Edith Gonzalez Lazo (@edithgonzalezmx1) peIun 13, 2019 la 9:11 PDT

În ultimul său mesaj public, postat pe contul de Twitter pe 29 mai, Edith Gonzalez i-a îndemnat pe oameni să profite de fiecare clipă a vieţii.  

„Bună ziua! Astăzi ni se dă o nouă oportunitate de a iubi, ştiu că sună siropos, dar este adevărat. Iubiţi în fiecare secundă, bucuraţi-vă de darul vieţii! Chiar şi cea mai simplă mişcare pe care o face corpul nostru este un simbol al libertăţii şi al iubirii”, a scris Gonzalez. 

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.2828 0.3539%
USD USD 17.3212 -0.1107%
RUB RUB 0.2742 0.5501%
RON RON 4.0350 0.3681%
UAH UAH 0.7352 0.0272%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile
11 dec, 11:42 //

colaj: realitatea.md File cu lista beneficiarilor finali ai fraudei bancare din raportul Kroll 2, despre care Stoianoglo spunea că nu există. Slusari confirmă autenticitatea (DOC)

08 dec, 14:53 //

Foto Simbol S-a urcat beat la volan și s-a tamponat cu mașina într-un pilon. Două adolescente au decedat, iar alți trei tineri, grav răniți

13 dec, 11:54 //

colaj: realitatea.md Noi discuții secrete în „chat-ul procurorilor”! Suspendat din funcție, Viorel Morari indică procurorilor Anticorupție cum să împiedice controlul dispus de Stoianoglo (FOTO)

11 dec, 14:08 //

colaj: realitatea.md Puteau ajunge în orfelinate sau aziluri de bătrâni! Loturi de haine și încălțăminte, distruse de Serviciul Vamal cu buldozerele

10 dec, 16:34 //

Țuțu a fost anunțat în căutare internațională de către Interpol. Se cunoaște unde se află în prezent acesta

13 dec, 14:34 //

Nouă percheziții la foști factori de decizie VictoriaBank și „un fost guvernator” BNM în dosarul „furtul miliardului”, desfășurate de PA

09 dec, 19:35 //

colaj: realitatea.md Șeful suspendat al PA îl confruntă pe Stoianoglo! Decizia procurorului general, atacată în instanță. Morari: Am mai avut așa „pricoale”

10 dec, 10:00 //

LIVE! Anatolie Postică, ex-șeful SPIA, susține conferința: „Escrocheriile imobiliare. Investigația jurnalistică realizată de România Breaking News. Cazuri concrete de corupere a funcționarilor din procuratură și alte instituții din RM

12 dec, 14:39 //

Ion Sturza: Viorel Morari vrea să scape de răspunderea penală pentru crime împotriva moldovenilor

10 dec, 13:01 //

Alexandr Stoianoglo a numit un nou procuror-șef interimar al PCCOCS