Logo Realitatea.md

Un bărbat în stare inconștientă, depistat de trecători în sectorul Râșcani. Noroc că, în preajmă, era o cameră de supraveghere (VIDEO)

28 Ianuarie 2020, 17:33 // Societate

Un tânăr de 23 de ani, originar din raionul Leova, a fost reținut pentru 72 de ore în Izolatorul de detenție provizorie al Direcției de Poliție a municipiului Chișinău, pentru comiterea unui huliganism și vătămarea intenţionată gravă a integrităţii corporale sau a sănătăţii unui bărbat.

Embed:

Dispeceratul Inspectoratului de Poliție a sectorului Râșcani a fost alertat pe data de 25 ianuarie, de către un trecător, comunicând că a depistat pe strada Ceucari un bărbat la sol în stare inconștientă. Grupa operativă a inspectoratului s-a deplasat la fața locului pentru stabilirea tuturor circumstanțelor, totodată fiind solicitat și un echipaj medical. În urma unui șir de măsuri întreprinse de ofițerii de investigație și urmărire penală, oamenii legii au stabilit identitatea victimei. Acesta s-a dovedit a fi un bărbat în vârstă de 33 ani, locuitor a Capitalei, care a fost preluat de medici în stare gravă.

Totodată, în urma cercetărilor, în preajmă au fost depistate camere de supraveghere, de pe care au fost preluate imaginile suprinse în momentul atacului. În acest context, a fost identificat și reținut făptașul, acesta fiind escortat la inspectorat pentru audieri. În cadrul acțiunilor procesual-penale acesta și-a recunoscut vinovăția, comunicând că în timp ce se afla pe strada Ceucari, împreună cu fratele său, între el și victimă s-a iscat un conflict, iar ulterior a lovit victima în regiunea capului, după care au părăsit locul faptei. Tânărul a mai adăugat că în acel moment se afla în stare de ebrietate.

Actualmente tânărul este cercetat penal pentru huliganism și vătămarea intenţionată gravă a integrităţii corporale sau a sănătăţii. Conform legislației penale în vigoare, acesta riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 5 la 10 ani.

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 20.1288 0.0353%
USD USD 18.6369 1.1331%
RUB RUB 0.2437 3.7905%
RON RON 4.1677 0.0312%
UAH UAH 0.6846 2.3471%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile