Logo Realitatea.md

Un copil, accidentat la Ștefan Vodă: Rudele spun că șoferul a mituit poliția locală. IGP a inițiat o anchetă (FOTO)

11 Octombrie 2018, 13:53 // Societate

Verișorul meu a fost lovit de o mașină, iar infractorul a plătit bani poliției din Ștefan Vodă și cazul a fost închis... Așa începe o postare publicată pe una din rețelele de socializare de către o rudă a unui copil de 9 ani, care s-a ales cu mai multe fracturi, în urma unui accident rutier.

Foto simbol

În acest sens, Inspectoratul General al Poliției (IGP) a informat că într-adevăr, pe data de 6 octombrie, Inspectoratul de Poliție Ștefan Vodă a fost sesizat de Serviciul medical de urgență Ștefan Vodă, precum că i-a fost acordat ajutor medical unui copil care ar fi fost implicat într-un accident rutier.

„Ca urmare a acțiunilor întreprinse, polițiștii au stabilit că, la ora 18.00, un bărbat de 40 de ani, aflându-se la volanul unui automobil de marcă „Mercedes Vito”, a tamponat pietonul - un băiat de 9 ani care se deplasa pe acostament, în timp ce se deplasa pe strada principală din satul Palanca. 

Ulterior, șoferul a transportat minorul la domiciliul bunicii, în grija căreia acesta se află, și a plecat într-o direcție necunoscută. Bunica a solicitat ambulanța, copilul fiind internat la spital”, se arată în comunicatul de presă al IGP.

Totodată, se menționează că a fost pornită o cauză penală, iar șoferul este reținut pentru 72 de ore, fără a fi oferite mai multe detalii vizavi de acțiunile polițiștilor din raion.

„A fost pornită o anchetă de serviciu pentru stabilirea tuturor circumstanțelor și verificarea obiectivă a informațiilor”, scrie în același comunicat de presă.

Realitatea.md va reveni cu informații despre rezultatele anchetei.

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 20.3960 -0.0818%
USD USD 18.2002 0.0258%
RUB RUB 0.2844 0.5302%
RON RON 4.3136 -0.0857%
UAH UAH 0.6902 0.2906%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile