Logo Realitatea.md

Un creator de modă celebru din România a murit azi-dimineața, într-un accident. Nu avea cuplată centura de siguranță! (FOTO 18+)

29 Aprilie 2019, 09:54 // În lume

Creatorul de modă din România Răzvan Ciobanu a murit într-un accident rutier, în această dimineață! Accidentul a avut loc între Săcele și Năvodari. 

Nu se cunoaște deocamdată ora la care s-a produs tragedia. Preliminar, accidentul ar fi avut loc pe fondul neadaptării vitezei. Mașina ar fi derapat de pe carosabil și a acroșat copaci dintr-un stufăriș. Când au venit oamenii legii la fața locului și medicii de la ambulanță, șoferul (n.r. Răzvan Ciobanu) era mort deja de câteva ore. 

În autoturism s-ar mai fi găsit un act de identitate, o poșetă pentru dame și o pereche de încălțăminte pentru femei, însă alături de automobilul avariat era doar trupul neînsuflețit al lui Răzvan Ciobanu, semn că acesta nu ar fi purtat centura de siguranță în momentul impactului, potrivit Libertatea.  

Răzvan Ciobanu avea 43 de ani și este cunoscut publicului din România. Personaj controversat, el a fost jurat la „Bravo, ai stil!”, alături de Iulia Albu, Raluca Bădulescu și Maurice Munteanu în sezonul 1,2 și 3.

În 2018, el a fost implicat și în dosarul „Stupefiante pentru VIP-uri”. El și fosta sa colegă de platou de la emisiunea „Bravo, ai stil!”, femeia de afaceri Raluca Bădulescu, au fost primele VIP-uri care au dat declarații în calitate de martori, în data 12 iulie, la sediul DIICOT Ploiești, în dosarul de trafic de droguri. 

Răzvan Ciobanu a intrat pentru prima dată în lumea modei când avea doar 19 ani. În perioada 16-18 septembrie 2007, el a participat alături de Irina Schrotter și de alți designeri din întreaga lume la expoziția internațională de design vestimentar The Train, desfăsurată la New York.

Colecția primăvară-vară „Rochia”, lansată în 27 ianuarie 2009, conține 70 de rochii de seară și a primit criticii pozitive de la specialiștii în modă. Timp de doi ani, Răzvan Ciobanu a locuit în străinătate. În acea perioadă, el nu a lansat nicio colecție în România, însă a colaborat cu branduri cunoscute, precum Lowe, Armand Basi, Westwood și o divizie Zara. Răzvan Ciobanu a declarat public că este homosexual, însă nu a fost niciodată de acord să vorbească despre acest subiect, considerând că sunt lucruri personale. 

  R LIVE TV
CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 21.2947 0.4841%
USD USD 17.4849 0.1879%
RUB RUB 0.2335 -1.2267%
RON RON 4.3687 0.4853%
UAH UAH 0.6207 0.6486%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile