Logo Realitatea.md

Un deputat îndeamnă medicii să deconspire eventuale abuzuri la locul de muncă în perioada pandemiei de Coronavirus

08 Aprilie 2020, 19:15 // Politica

Deputatul Partidul „ȘOR” Denis Ulanov îndeamnă medicii să deconspire eventuale abuzuri sau indiferență din partea superiorilor la locul de muncă, din care cauză își expun riscului sănătatea și viața. Totodată, el îi anunță că pot beneficia de asistență juridică gratuită, acesta fiind jurist de profesie.

Foto-simbol

Denis Ulanov menționează într-o postare pe contul său de Facebook că deja aproape 300 de lucrători medicali din țară s-au infectat cu COVID-19, ceea ce demonstrează că medicii sunt prost echipați, iar autoritățile sunt indiferente față de această problemă.

În acest context, deputatul care susține că știe problemele și neajunsurile cu care se confruntă medicii, îi îndeamnă să nu le mai ascundă și îi asigură că vor avea sprijinul întregii societăți. „Vă îndemn, stimați medici, să nu vă fie frică, să nu tăceți și să nu ascundeți problemele cu care vă confruntați, abuzurile și indiferența guvernanților. Vă încurajez să vă spuneți păsul. Vă asigur că veți avea 3 milioane de avocați – poporul, care sunt gata să vă susțină în apărarea împotriva tuturor abuzurilor și amenințărilor”, a scris Ulanov.

În același timp, el a anunțat că juriștii Partidului „ȘOR” și compania sa de avocatură sunt gata să le ofere asistență juridică gratuită medicilor care se confruntă cu abuzuri și condiții proaste la locul de muncă.

„Eu personal, familia mea și întreaga echipă a Partidului „ȘOR” vă mulțumim din toată inima pentru tot ceea ce faceți. Astăzi, stimați medici, sunteți eroii noștri!", a concluzionat Denis Ulanov.

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.4339 0.7752%
USD USD 17.2272 0.1325%
RUB RUB 0.2448 0.9901%
RON RON 4.0205 0.9364%
UAH UAH 0.6337 -1.7062%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile