Logo Realitatea.md

Un deputat Pro Moldova spune că s-a decis să susțină candidatul Partidului Șor la prezidențiale. Ce l-a determinat la acest pas

14 Octombrie 2020, 12:57 // Politica

Deputatul Pro Moldova Corneliu Padnevici spune că s-a decis pentru cine să voteze în alegerile prezidențiale din 1 noiembrie. Asta după ce, candidatul formațiunii, Andrian Candu, nu a fost înregistrat în cursa electorală, iar candidatul Partidului Șor, Violeta Ivanov, le-a cerut ieri susținerea.

foto: zdg.md

„În condițiile în care guvernarea a călcat în picioare expresia voinței a mii de oameni și l-a eliminat ilegal pe Andrian Candu, candidatul Partidului PRO MOLDOVA din cursa prezidențială, trebuie să aleg dintre concurenții rămași. Opțiunea mea este pentru candidatul pe care îl cunosc personal, de capacitățile căruia sunt sigur și am avut ocazia să mă conving de faptul că pune preț pe fapte. Am decis că voi vota pentru doamna Violeta Ivanov. Voi susține candidatul pe care îl cunosc bine”, a scris Corneliu Padnevici într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Padnevici și Ivanov au fost colegi de partid, în Partidul Democrat din Moldova, iar acum sunt colegi de Parlament, ambii fiind deputați.

Ieri, în cadrul unei conferințe de presă, Violeta Ivanov a solicitat membrilor și simpatizanților Partidului Comuniștilor din Republica Moldova, Partidului Democrat din Moldova și Partidului Pro Moldova să o susțină în campania electorală. Asta în condițiile în care PCRM și PDM nu au înaintat un candidat în alegeri, iar candidatul Pro Moldova nu a fost înregistrat în cursă.

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 21.3426 0.3300%
USD USD 17.4546 -0.1790%
RUB RUB 0.2368 -0.4205%
RON RON 4.3784 0.3392%
UAH UAH 0.6257 0.0160%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile