Logo Realitatea.md

Un deputat socialist, confirmat cu COVID-19. Își dorește să se însănătoșească mai repede pentru a se implica în campania prezidențială

29 Septembrie 2020, 11:34 // Politica

Președintele fracțiunii parlamentare a Partidului Socialiștilor din Republica Moldova (PSRM), Corneliu Furculiță este infectat cu coronavirus. Despre asta a anunțat chiar deputatul pe pagina sa de Facebook, după ce ieri, însuși președintele țării a declarat că a fost anunțat de speaker că mai mulți parlamentari au fost confirmați pozitiv la COVID-19.

„Pandemia de coronavirus nu m-a ocolit nici pe mine. De câteva zile, sunt autoizolat și primesc tratamentul recomandat de medici. În linii generale, sunt bine, zilnic în discuții cu colegii de partid”, a scris Furculiță pe rețeaua de socializare.

Deputatul, deși este bolnav, își dorește cât mai repede să se însănătoșească nu pentru a se putea implic în procesul legislativ, atribuție de bază a funcției de parlamentar, ci pentru a se putea implica în campania prezidențială.

Sper că în scurt timp, cu ajutorul lui Dumnezeu, voi reveni la activitatea în regim obișnuit, gata pentru munca spre o nouă victorie în alegerile prezidențiale. Le mulțumesc tuturor celor care mi-au trimis urări de sănătate. În același timp, mă rog lui Dumnezeu să ne ajute pe toți să scăpăm cât mai curând de această pandemie. Sănătate tuturor!”, mai scrie Furculiță pe Facebook.

Amintim că, recent s-a aflat că trei deputați Pro Moldova sunt infectați cu coronavirus, fapt pentru care de două săptămâni, ședințele plenare ale Parlamentului nu au avut loc.

De asemenea, și Igor Dodon a menționat ieri că sunt confirmați pozitiv la coronavirus mai mulți deputați, iar Parlamentul urmează să ia o decizie cum își va desfășura activitatea.

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 21.3426 0.3300%
USD USD 17.4546 -0.1790%
RUB RUB 0.2368 -0.4205%
RON RON 4.3784 0.3392%
UAH UAH 0.6257 0.0160%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile