Logo Realitatea.md

Un moldovean, stopat la intrarea în Otaci la volanul unui BMW înmatriculat în Bulgaria, dar cu toate actele expirate

26 Noiembrie 2020, 14:26 // Societate

Un moldovean a fost identificat în trafic la volanul unui automobil înregistrat în afara Republicii Moldova, dar având actele expirate. În cadrul audierilor, bărbatul a încercat să ducă în eroare poliţiştii de frontieră care l-au stopat, iar când a fost deconspirat a refuzat să mai ofere careva declaraţii.

foto: border.gov.md

Angajaţii Direcţiei regionale NORD au acţionat, conform unei informaţii operative, în seara zilei de ieri, 25 noiembrie.

Grupa mixtă formată din angajații secției echipe mobile din cadrul Direcției regionale Nord și ofițerul de investigații al Sectorului Poliției de Frontieră Otaci au stopat, la intrarea în oraşul Otaci, un mijloc de transport marca BMW 530D, înmatriculat în Bulgaria. La volanul autoturismului se afla un cetăţean al Republicii Moldova, de 33 de ani. Din cercetările primare s-a stabilit că toate actele de însoțire ale mijlocului de transport sunt expirate.

În rezultat, mijlocul de transport a fost indisponibilizat la Sectorul Poliţiei de Frontieră Otaci, iar acţiunile pentru elucidarea cazului sunt întreprinse în continuare de către angajaţii Poliţiei de Frontieră. Conducătorul auto riscă o pedeapsă contravențională pentru „conducerea unui vehicul care nu a fost înmatriculat în modul stabilit sau care nu a fost supus reviziei tehnice”, precum și „exploatarea unui vehicul care nu a fost asigurat de răspundere civilă în modul stabilit”.

Materialul va fi transmis conform competenței Inspectoratului de Poliție Ocnița.

  R LIVE TV
CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 20.9996 0.0000%
USD USD 17.2814 0.0000%
RUB RUB 0.2358 0.0000%
RON RON 4.3095 0.0000%
UAH UAH 0.6162 0.0000%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile