Logo Realitatea.md

O tânără din Moldova își dorește de la Moș Crăciun un președinte mai înțelept decât Igor Dodon în acest an

19 Decembrie 2017, 12:18 // Life

O studentă moldoveancă, care învață la o universitate de medicină din România i-a scris lui Moș Crăciun o scrisoare mai deosebită, prin care îi cere Moșului să-I aducă un președinte de țară mai înțelept decât actualul.

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, Anișoara Postolachi, își arată regretul și incertitudinea față de deciziile pe care le i-a sau nu le i-a șeful statului, Igor Dodon.

Dragă Moș Crăciun, vreau un Președinte înțelept!

... E greu să trăiești într-o țară, în care problema esențială expusă de Președinte, este limba vorbită și istoria noastră! Sunt născută în 1991, am învățat 12 ani în Limba Română, am învățat Istoria Universală și Istoria Românilor, istoria noastră, a provenienței noastre. Nu vă supărați, dar fiul dvs, Vlad, în ce limbă studiază la școală?!”, scrie studenta.

 Totodată tânăra se întreabă ce s-ar fi întâmplat dacă Igor Dodon declara ziua de 16 decembrie, Zi de Doliu Național, în contextul ceremoniei funerale a Regelui Mihai I al României. „Ce se întâmpla dacă domnul Dodon declara ziua de 16 decembrie, zi de doliu național, in Memoriam Regelui Mihai I?! Domnule Dodon, dvs aveți habar câte a făcut Regele Mihai I pentru Basarabia? Aveți habar câte face România pentru peticul nostru de pământ? Câți bani, cât respect și câtă susținere ne oferă?! Nu prea cred că știți...Din păcate! Ocupați-vă de economia țării, de drumuri, pensii, salarii, educație, de cetățeni, de lucruri importante în folosul poporului. Vă rog”, menționează Anișoara Postolachi.

Potrivit studentei, Igor Dodon a blocat-o pe Facebook, pentru că de nenumărate rânduri și-a expus în public părerile și doleanțele față de atitudinea proastă a președintelui vis a vis de unele lucruri importante. „Știu că m-ați blocat domnule Dodon pe Facebook, pentru că dvs nu vă plac părerile celor tineri și nu acceptați critica. Eu totuși sper ca acest mesaj să ajungă la dvs, sper să deschideți ochii și să faceți măcar ceva bun pentru Republica Moldova, dar nu să depuneți țesut adipos pe a doua bărbie a faces-ului dvs minunat! Dodon, trezește-te, pleacă tineretul, rămâi cu locuințe pustii, glod și drumuri stricate! Trist.

Cu durere în suflet și respect față de țara mea”, încheie mesajul tânăra.

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 21.3163 0.0000%
USD USD 17.9679 0.0000%
RUB RUB 0.2326 0.0000%
RON RON 4.3341 0.0000%
UAH UAH 0.6437 0.0000%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile