Logo Realitatea.md

Un șofer lipsit de permis pentru beție a fost prins din nou la volanul mașinii în stare de ebrietate, reușind să accidenteze două automobile ale poliției (VIDEO)

05 Mai 2020, 17:07 // Societate

Un tânăr în vârstă de 28 de ani, locuitor al satului Răuțel, raionul Fălești, care la începutul lunii aprilie curent, a fost lipsit de permisul de conducere, pentru că șofa în stare de ebrietate, astăzi dimineață a fost prins din nou de poliție în timp conducea automobilul beat.

Captură Video

Potrivit Inspectoratului Național de Securitate Publică (INSP), astăzi, în jurul orei 6, polițiștii Departamentului patrulare „Nord”, fiind implicați la menținerea securității circulației rutiere, deplasându-se prin localitatea Mărăndeni, raionul Fălești au observat un automobil, care se deplasa neuniform.

La solicitarea ofițerilor de patrulare de a stopa unitatea de transport, prin punerea în funcțiune a girofarului și a sistemului sonor, conducătorul auto a ignorat somațiile legale ale polițiștilor, continuând deplasarea, astfel reprezentând un pericol iminent în traficul rutier.

Oamenii legii au implicat mai multe echipaje de patrulare pentru a stopa mijlocul de transport. Urmărirea a continuat până în municipiul Bălți, strada Colesov. Șoferul mașinii a expus în pericol, atât viața și sănătatea celorlalți participanți la trafic, dar și a polițiștilor de patrulare, deoarece într-un moment dat a accelerat brusc, tamponând din spate automobilul de serviciu al poliției, apoi a frânat, și a început deplasarea cu spatele ciocnind, al doilea automobil de serviciu.

Conducătorul auto în vârstă de 28 de ani, locuitor al satului Răuțel, raionul Fălești a fost supus testării alcoolscopice, iar gradul de alcoolemie, în aerul expirat era de 0.67 mg/l.

Tânărul nu este la prima abatere. La data de 11 aprilie curent, de asemenea a fost documentat pentru conducerea mijlocului de transport în stare de ebrietate cu 0.99 mg/l, în aerul expirat, cu ridicarea permisului de conducere.

Citeste tot despre: Balti, beat, Fălești, mașină, permis, poliţie, șofer
CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 21.3426 0.3300%
USD USD 17.4546 -0.1790%
RUB RUB 0.2368 -0.4205%
RON RON 4.3784 0.3392%
UAH UAH 0.6257 0.0160%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile