Logo Realitatea.md

Un șofer se deplasa cu viteză excesivă prin Chișinău: Soția naște! Ce au decis inspectorii de patrulare

04 Ianuarie 2019, 14:49 // Societate

O mașină de marca Mercedes a fost zărită de un echipaj al Inspectoratului Național de Patrulare (INP), deplasându-se cu viteză excesivă pe strada Calea Ieșilor. Șoferul a fost stopat și a explicat că soția naște și trebuie să ajungă de urgență la Spitalul nr. 1 din sectorul Botanica. 

Polițiștii Nicolae Sîrbu și Sergiu Antofica au luat decizia să însoțească cu semnalizare sonoră familia până la instituția medicală. Mai mult, s-a aflat că femeia urma să aducă pe lume gemeni.

Foto simbol

Potrivit INP, șoferul pe nume Ion a fost recunoscător pentru gestul polițiștilor.

Cazul a avut loc joi, iar azi, șeful adjunct al Inspectoratului General al Poliției (IGP), Gheorghe Cavcaliuc, și-a lăudat colegii pe contul său de Facebook, făcând public și un video.

„Am fost plăcut surprins și mi-a creat o bună dispoziție de dimineață pe un an înainte, chiar dacă am dormit doar 5 ore, raportul adus de ofițerul de serviciu al IGP, care a declarat un caz de ajutor necondiționat acordat de colegii mei din cadrul INP unei familii tinere.

Sunt mândru de gestul colegilor mei - Sîrbu Nicolae și Antofica Sergiu - și le mulțumesc pentru dedicația cu care își fac serviciul în beneficiul societății, iar gemenilor și părinților acestora le doresc să fie sănătoși”, a scris Gheorghe Cavcaliuc.

Citeste tot despre: echipaj INP, familie, IGP, soția naște
CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 20.5865 0.0029%
USD USD 18.2036 -0.0549%
RUB RUB 0.2888 0.3475%
RON RON 4.3572 0.0712%
UAH UAH 0.6941 0.4196%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile