Logo Realitatea.md

Un vitezoman de la Ungheni le-a dat bătăi de cap polițiștilor. A aruncat cu pietre, distrugându-le mașina și rănind un om al legii (FOTO)

23 Mai 2019, 17:11 // Societate

Misiune complicată pentru polițiștii din raionul Ungheni. Un vitezoman care conducea o motocicletă prin satul Costuleni le-a dat mari bătăi de cap aseară. 

În timp ce angajații plutonului Ungheni – Nisporeni - Călăraşi, al Batalionului nr.3 a Brigăzii de Patrulare al INP MAI erau implicați în serviciu de patrulare conform dislocației forțelor și mijloacelor, cu automobilul de serviciu de model “Dacia Duster”, în satul Costuleni r-nul Ungheni, pe o stradă au observat o motocicleta de model “Viper” care se deplasa fără număr de înmatriculare, la volanul căruia se afla un tânăr, care ulterior s-a dovedit a fi un tânăr de 22 ani, locuitor al r-nul Ungheni. La solicitarea polițiștilor de a stopa, tânărul a refuzat categoric şi s-a deplasat înainte, unde, fiind urmărit a dispărut pe o stradă al aceluiași sat.

Nu s-a liniștit însă! Având scopul de a da peste cap activitatea oamenilor legii, în timp ce se deplasa cu motocicleta, cu aceeași viteză sporită, a aruncat cu o piatră în portiera din spate a automobilului de serviciu de model, deteriorând-o.

S-a întors din nou și a mai aruncat cu o piatră în direcţia angajaților de poliție, lovind-l pe subofițerul de patrulare, în regiunea mânii stângi şi a abdomenului, rănindu-l ușor. În momentul când angajatul de poliție a fost lovit cu piatra, el ţinea în mină, alcooltestul “Drager” care a fost deteriorat.

Pe cazul dat de către organul de urmarire penală a IP Ungheni a fost pornită cauza penală. Tânărul a fost reținu. Cazul este investigat de poliție. 

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.5200 -0.0614%
USD USD 17.6396 -0.2562%
RUB RUB 0.2751 0.1092%
RON RON 4.1166 -0.1867%
UAH UAH 0.7178 0.0697%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile