Logo Realitatea.md

Unde-i unul nu-i putere?! Câți orheieni sunt necesari pentru a tăia o panglică (FOTO)

09 Septembrie 2019, 17:52 // Politica

Pe Internet a devenit virală o poză de la ceremonia de inaugurare a unei străzi reparate la Orhei. Asta pentru că, panglica de inaugurare a străzii a fost tăiată de tocmai nouă persoane, printre aceștia deputații Partidului Șor și funcționari locali din Orhei. Astfel, internauții s-au întrebat „câți oameni pot tăia o panglică”, dar și „ce țară deține recordul la cei mai mulți participanți la tăiatul panglicii”.

foto: orhei.md

Culmea este că strada S. Lazo, reparată și lansată cu mult fast la Orhei, are o lungime de doar 700 de metri, „lucrările fiind extinse și pe câteva porțiuni ale străzilor adiacente – V. Cupcea și Eliberării”, se arată într-un comunicat al Primăriei Orhei.

„Pentru reparația străzii S. Lazo și a celor două adiacente au fost utilizate aproximativ 500 de tone de prundiș și aproape 1.300 de tone de asfalt fierbinte. Reparația străzii S. Lazo a fost una prioritară pentru administrația municipiului, deoarece aceasta face legătura dintre centru și zona Lupoaica, dar și cu satele din apropiere”, se mai arată în comunicatul citat.

Astfel, pentru lansarea străzii au fost „antrenați” tocmai nouă deputați și funcționari de la Orhei. Printre aceștia, deputații Marina Tauber, Reghina Apostolova și Igor Himici, primarul interimar al localității, Diana Memeț, președintele fracțiunii „Pentru Orhei” din Consiliul municipal, Pavel Verejanu, și alții.

„Eu zic că mai încăpeau vreo 2 la tăiat panglica, dar cred că nu mai erau foarfece disponibile”, a menționat pe pagina sa de Facebook bloggerul Dragoș Galbur, distribuind poza.

La rândul său, jurnalistul Ștefan Grigorița s-a întrebat „ce țară deține recordul la cei mai mulți participanți la tăiatul panglicii”.

Foto: orhei.md

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.4479 0.4924%
USD USD 17.7711 -0.4911%
RUB RUB 0.2704 -1.0249%
RON RON 4.0440 0.4671%
UAH UAH 0.7243 -0.5356%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile