Logo Realitatea.md

Unde să vă petreceți vacanța? Peste 150 de companii turistice vor oferi o gamă largă de destinații la expoziția „Tourism. Leisure. Hotels-2017”

05 Aprilie 2017, 14:30 // Economie

Din 6 până în 9 aprilie, la CIE „Moldexpo” se deschide expoziția „Tourism. Leisure. Hotels-2017”, unde doritorii vor afla tot ce n-au știut despre turism, agrement și călătorii. Peste 150 de companii din Moldova, Bulgaria, Georgia, Ungaria, Slovacia, România, Turcia și Ucraina vor povesti și vor oferi o varietate de destinații de vacanță - de la cele mai populare la cele mai exotice. 

Foto: moldexpo.md

Participanții la expoziție vor prezenta noi destinații turistice, cele mai bune pachete pentru toate categoriile de turisti, pelerinaje, o varietate de opțiuni pentru vacanța de iarnă și de vară, stațiuni balneare, excursii și multe altele.

Fiecare participant exclusiv pentru expoziție a pregătit pachete de oferte la prețuri speciale, tombole și premii, bonusuri și cadouri valabile numai pentru cele patru zile ale evenimentului!

Companiile participante vor prezenta și posibilitățile turismul intern. Vizitatorii vor putea să „simtă“ tradiția și cultura Moldovei, expoziția va dezvălui toate direcțiile turismului intern: turism rural, rezervații, pelerinaj, „drumul vinului“, muzee, monumente istorice și altele.

Una dintre cele mai noi destinații turistice la „Tourism. Leisure. Hotels-2017” va fi Georgia. Operatorii de turism din Georgia își vor prezinta țara - originală și exotică, așa cum nu ați mai văzut-o.

Celebrele stațiuni Batumi și Borjomi, Tbilisi cu istoria seculară, monumentele Colchidei antice, monumentele unice ale culturii creștine timpurii – așa este astăzi Georgia turistică. Mii de turiști vin aici în căutarea locurilor pitorești - aer curat, păduri de conifere, lacuri de munte, pajiști alpine și izvoare minerale curative.

Popularitatea acestei destinații este în creștere, vizitatorilor „Tourism. Leisure. Hotels-2017” le vor fi prezentate cele mai tentante oferte ale companilor georgiene.

La expoziție va fi prezentată și Ungaria turistică cu istoria, arhitectura, cultura și tradițiile sale unice. Agențiile de turism din Ungaria vor oferi tururi la cele mai curate lacuri Heviz și Balaton, la stațiunile balneare Szeged și Debrecen, excursii pe Dunăre și la cele trei mii de castele medievale din țară etc. 

Pentru prima dată în cadrul expoziției „Tourism. Leisure. Hotels-2017” se va desfășura un eveniment neobișnuit și plin de culoare - „Festivalul Turismului“, dedicat tradițiilor, culturii, bucătăriei și odihnei din întreaga lume. Aici, vizitatorii sunt așteptați cu dansuri naționale, muzică populară, bucătăria din țările ale căror reprezentanți vor lua parte la festival.

Cele patru zile de festival vor abunda în concursuri, tombole, spectacole, flash-mob-uri, dans și muzică.

Veți avea posibilitatea să vă faceți cunoștință cu personaje istorice din diferite epoci, să gustați mâncăruri delicioase și exotice de la cei mai buni bucătari, să participați la master-classuri la primul în Moldova „Festival al turismului.“

De asemenea, anume pentru promovarea imaginii Republicii Moldova, a istoriei, folclorului, tradițiilor și obiceiurilor la expoziție se va desfășura Festivalul-Concurs „Satul Meu”.

Reprezentanții diferitelor regiuni ale Republicii Moldova vor prezenta la standuri specificul raionului de baștină - obiective turistice, dansuri și cântece, bucate, tradițiile culturale ale regiunii.

Pentru cea mai bună promovare al potențialului turistic câștigătorilor le vor fi acordate premii speciale.

Totodată, la expoziția „Tourism. Leisure. Hotels-2017” a apărut un nou segment - mărfurile pentru turiști, turism, sport și recreere. Amatorii de odihnă activă vor găsi tot ce au nevoie pentru a petrece timpul cu plăcere și fără griji.

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.5320 -0.3551%
USD USD 17.6849 -0.3814%
RUB RUB 0.2748 -0.7584%
RON RON 4.1243 -0.3889%
UAH UAH 0.7173 0.0279%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile