Logo Realitatea.md

UPDATE: Momentul reținerii activistului Andrei Donică, cel care l-a ”scăldat” în lapte pe ministrul Finanțelor, Octavian Armașu (Video)

30 Septembrie 2016, 21:03 // Societate

UPDATE: Pe rețeaua de socializare Facebook au apărut imagini din timpul reținerii activistului civic Andrei Donică: 

Foto: Facebook.com/Stanley Vartanian

Andrei Donică, liderul grupului de inițiativă ”Anti-Genocid”, care l-a stropit cu o găleată cu lapte pe ministrul Finanțelor, Octavian Armașu, a fost reținut de oamenii legii și transportat la inspectoratul de poliție pentru audieri. Acesta urmează să fie plasat în izolator pentru 72 de ore. 

Foto: captura video/Curaj.TV

În prezent, activistul civic este cercetat penal pentru huliganism. Dacă va fi găsit vinovat, acesta riscă amendă de până 14.000 de lei, 240 de ore de muncă în folosul comunităţii sau până la 3 ani de închisoare.

Amintim că incidentul a avut loc în această după-amiază, la intersecția străzii Al. Pușkin cu bulevardul Ștefan cel Mare, în fața Guvernului. Activistul Andrei Donică a decis să toarne lapte pentru ministrul Finanțelor, Octavian Armașu, învinuindu-l că amesteca apă cu praf ca să facă lapte atunci când conducea compania de lactate „JLC”. Din video se vede cum Andrei Donică îl numește pe ministrul Finanțelor ba Octavian Armașu, ba Anatol Arapu. 

Citește și:

(VIDEO) Ministrul Finanțelor, Octavian Armașu, stropit cu o găleată de lapte chiar lângă Guvern, de către un activist

Poliţia a pornit un dosar penal pe numele activistului Andrei Donică, care l-a stropit cu lapte pe ministrul Finanțelor, Octavian Armașu. Mesajul premierului

Andrei Donică se laudă cum a pregătit laptele cu care l-a stropit pe Octavian Armașu. ”Orășelul Anti-Genocid” a fost evacuat în această seară (VIDEO)

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.4339 0.0000%
USD USD 17.2272 0.0000%
RUB RUB 0.2448 0.0000%
RON RON 4.0205 0.0000%
UAH UAH 0.6337 0.0000%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile