Logo Realitatea.md

UPDATE: Tânărul care a devenit erou în Franța după ce a salvat un copil este un migrant ilegal. Emmanuel Macron l-a chemat să discute personal (VIDEO)

28 Mai 2018, 12:00 // Life

UPDATE: Tânărul s-a dovedit a fi un migrant din Mali. Are 22 de ani şi nu are documente.

Preşedintele Emmanuel Macron l-a invitat luni la Palatul Elysee, pentru a-i mulţumi. Şi primarul Parisului l-a lăudat.

Anne Hidalgo i-a telefonat şi i-a promis că îl va ajuta să se stabilească în Franţa, unde a ajuns, ilegal, cu doar şase luni în urmă.

„Am văzut multă lume care striga, maşinile claxonau. Atunci am trecut strada şi am alergat să văd cum pot să-l salvez. Am reuşit să mă prind de balcon şi m-am căţărat, uite aşa... Şi, mulţumesc lui Dumnezeu, l-am putut salva”, spune Mamoudou Gassama, eroul din Paris.

Salvare miraculoasă a unui copil de 4 ani care atârna de balustrada unui bloc din Paris unde locuia cu tatăl său. Un tânăr care se afla în trecere a luat decizia să escaladeze imobilul pentru a ajunge cât mai repede la micuţul care risca să se desprindă în orice secundă.

Captură video

Francezii au distribuit de milioane de ori gestul tânărului, incredibil pentru orice om normal, şi l-au numit pe eroul salvator Spider Man datorită abilităţii incredibile de a se prinde de obiecte şi a le escalada cu o viteză remarcabilă.

Potrivit martorilor, bărbatul a urcat rapid la etajul patru fără nicio ezitare, l-a prins pe copil şi l-a ridicat cu forţă în balcon. În acelaşi timp, un vecin încerca fără succes să-l apuce pe băieţel.

Conform relatărilor, tatăl copilului de 36 de ani se afla la cumpărături în momentul incidentului.

Citeste tot despre: balustradă, bloc, copil, Spider Man, tânăr
CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.0890 -0.2117%
USD USD 17.6890 0.2232%
RUB RUB 0.2781 -0.1795%
RON RON 3.9937 -0.2971%
UAH UAH 0.7229 0.1108%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile