Logo Realitatea.md

Usatîi îndeamnă să fim generoși: „Dacă știți pe cineva care se află singur în casă, dați-i un telefon, spuneți-i o vorbă bună”

25 Decembrie 2020, 11:46 // Politica

Deși marchează Crăciunul pe stil vechi, adică pe data de 7 ianuarie, liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi, a venit cu un mesaj pentru moldovenii care îl sărbătoresc pe cel pe stil nou. Primarul de Bălți a îndemnat să fim generoși și să manifestăm compasiune.

„Adresez sincere felicitări și urări de bine tuturor celor care se bucură de Nașterea Domnului. Eu și familia mea sărbătorim Crăciunul pe stil vechi, așa cum am deprins de la străbuni. Dar dincolo de data diferită la care cetățenii Republicii Moldova marchează această zi, importante sunt sentimentele comune pe care le trăim cu toții și de care avem nevoie mai ales acum când traversăm o perioadă dificilă. Pandemia ne obligă să stăm fizic departe unii de alții, dar nu ne interzice să ne unim sufletele. Dacă știți pe cineva care se află singur în casă, dați-i un telefon, spuneți-i o vorbă bună”, scrie în mesajul său de felicitare.

„În spiritul acestor Sfinte Sărbători, să arătăm compasiune și generozitate față de semenii noștri.  Să ne reconectăm la valorile care ne aduc mai aproape și ne fac mai solidari și mai puternici. Să avem grijă unii de alții și cu toții de țara noastră. Fie ca Nașterea Domnului, indiferent de data la care e sărbătorită, să aducă, tuturor celor care o așteaptă, multă lumină, noi speranțe, pace și liniște în familii”, a mai spus Renato Usatîi.

„La mulți ani!”, astfel și-a conchis mesajul.

Crăciunul sau Nașterea Domnului (nașterea lui Iisus Hristos) este o sărbătoare creștină celebrată la 25 decembrie (în calendarul gregorian) sau 7 ianuarie (în calendarul iulian) în fiecare an.

Citeste tot despre: Crăciun pe stil nou, Renato Usatîi
CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 21.0442 -1.3981%
USD USD 17.4749 0.1163%
RUB RUB 0.2357 -0.4645%
RON RON 4.3171 -1.4001%
UAH UAH 0.6238 -0.3037%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile