Logo Realitatea.md

USB și-a desemnat candidatul pentru primăria Chișinău. Munteanu: Nu ne vom opri. Mergem până la capăt

22 August 2019, 11:36 // Politica

Președintele partidului politic Uniunea Salvați Basarabie (USB), Valeriu Munteanu, va candida din partea USB, la funcția de primar al municipiului Chișinău, în cadrul alegerilor locale generale din 20 octombrie curent. Anunțul a fost făcut astăzi de către Munteanu pe pagina sa de Facebook.

Foto: Valeriu Munteanu/Facebook

„USB a decis să înceapă lupta prin cucerirea principalei redute identitare și naționale din Republica Moldova – capitala Chișinău. Astfel, Biroul Politic al USB, mandatat de Consiliul Republican al partidului, a decis desemnarea domnului Valeriu Munteanu pentru alegerile la funcția de primar al capitalei. Victoria pentru Chișinău este vitală pentru bătălia pe care ne-am asumat-o. USB este singurul garant al luptei împotriva coaliției nenaturale dintre Blocul ACUM și PSRM . Nu ne vom opri. Mergem până la capăt”, a scris Valeriu Munteanu.

Menționăm că, alegerile locale vor avea loc la 20 octombrie curent. Concomitent cu acestea, în unele circumscripții electorale la fel vor avea loc alegeri parlamentare, după ce unii deputați și-au depus mandatul, iar alții au fost aleși în alte funcții ce nu sunt eligibile cu cea de legiuitor.

Realitatea.md amintește că, la 19 august curent, președintele Centrului Social Politic European, Gheorghe Costandachi, a anunțat că va candida independent la funcția de primar general al municipiului Chișinău, fiind un candidat apolitic.

Citeste tot despre: alegeri, candidat, Chisinau, USB, Valeriu Munteanu
CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.4479 0.4924%
USD USD 17.7711 -0.4911%
RUB RUB 0.2704 -1.0249%
RON RON 4.0440 0.4671%
UAH UAH 0.7243 -0.5356%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile