Logo Realitatea.md

Valerian Mînzat a revenit pe Viber. Se întâmplă la exact un an de când același lucru l-a făcut imediat după eliberare și Vlad Filat

04 Decembrie 2020, 15:41 // Actualitate

Acum un an, la data de 3 decembrie 2019, mai multe persoane au anunțat pe rețelele de socializare că Vlad Filat a intrat pe Viber și Telegram. Asta chiar dacă atunci încă nu se știa despre eliberarea din închisoare a fostului premier. Astăzi însă lucrurile se repetă. Astfel, și fostul avocat Valerian Mînzat pare să fi fost pus în libertate. Cel puțin, acesta a revenit pe Viber.

„Valerian Mînzat este nou pe Viber! Spune-i „salut” și trimite-i un sticker gratuit”, este mesajul care l-au primit prin intermediul aplicației cei care au numărul fostului avocat înscris în telefon.

Solicitat telefonic la acel număr, persoana care a răspuns a spus că nu-l cunoaște pe Valerian Mînzat și că a primit acest număr de la serviciu. El a refuzat însă să spună unde anume muncește.

Totodată, persoana a menționat că a mai fost solicitat și de alte persoane după ce s-a înregistrat pe Viber, chiar și de tatăl lui Valerian Mînzat. „Mi-a zis că a văzut că merge apelul și a sunat să vadă cine va răspunde, chiar dacă știe că fiul lui e la închisoare. Și nu doar el a sunat. Mi-am pus mâinile în cap”, a zis noul proprietar al numărului de telefon, care afirmă că a primit cartela nouă împachetată de operatorul de telefonie mobilă.

Totodată, acesta afirmă că a sunat deja operatorul de telefonie și a rugat să i se spună de ce este sunat de atâta lume și i s-a spus că acest număr a aparținut anterior altei persoane, iar pentru că timp de un an nu l-a folosit, l-au anulat și l-au pus din nou în vânzare.

Amintim că, Valerian Mânzat a fost condamnat la nouă ani de închisoare, fiind găsit vinovat de înscenarea unui accident rutier cu scopul de a obține bani din asigurare. În luna septembrie a anului trecut, Valerian Mînzat a fost transferat la Penitenciarul nr. 2 din localitatea Lipcani. Ulterior însă, acesta a fost transferat înapoi la Penitenciarul nr. 13 din Capitală. Ironia sorții face că, în momentul reținerii, Valerian Mînzat își avea biroul într-o clădire amplasată în imediata apropiere de poarta penitenciarului.

Vedeți și: Ce mai face avocatul-vedetă Valerian Mînzat? Deputații au fost și-n celula sa de la nr. 13

  R LIVE TV
CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 20.9996 0.0000%
USD USD 17.2814 0.0000%
RUB RUB 0.2358 0.0000%
RON RON 4.3095 0.0000%
UAH UAH 0.6162 0.0000%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile